Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Významná úloha pre golfovú legendu. Woods bude chrániť hráčov proti Arabom

Americký golfista Tiger Woods sa stal členom rady PGA Tour. Cieľom tohto rozhodnutia je zmierenie napätia, ktoré vzniklo po tom, ako sa objavili správy o spájaní prestížneho seriálu s kontroverznou LIV Golf Invitational Series financovanou Saudskou Arábiou.

01.08.2023 19:28
03. Tiger Woods Foto: ,
Tiger Woods.
debata

Woods v minulosti odmietol ponuku spoločnosti LIV Golf a vyhlásil, že seriál rozdeľuje golfový svet. Vďaka novej pozícii bude mať priame slovo pri schvaľovaní prípadnej dohody so saudskoarabským investičným fondom (PIF).

„Je mi cťou zastupovať hráčov PGA Tour. Toto je kritický bod pre Tour. Hráči urobia všetko pre to, aby sa uistili, že akékoľvek zmeny, ktoré sa vykonajú, sú v najlepšom záujme všetkých zainteresovaných strán, vrátane fanúšikov, sponzorov a hráčov,“ citovala Američana agentúra AFP.

09. Tiger Woods Čítajte viac Bolestivý pohľad. Tiger Woods aj dva roky po autonehode stále kríva, na turnaji dosiahol rekord no predčasne skončil

Komisár PGA Tour Jay Monahan uviedol, že zmeny pravidiel si budú vyžadovať schválenie šiestimi predstaviteľmi hráčov v rade, vrátane Woodsa či Roryho McIlroya.

Tiger Woods je bývalou dlhoročnou svetovou jednotkou a počas kariéry vyhral 15 turnajov najvyššej kategórie Major. V súčasnosti mu patrí v 1144. miesto vo svetovom rebríčku.

debata chyba
Viac na túto tému: #Tiger Woods