Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škandál v Clevelande, bitka hráčov na ihrisku. V zápase vylúčili šesť aktérov zápasu

Stretnutie profesionálnej bejzbalovej MLB medzi Clevelandom Guards a Chicagom White Sox (7:4) ovplyvnil nevídaný incident, ktorý vyvolala bitka dvoch súperiacich hráčov.

06.08.2023 11:01
794630673 Foto:
Bejzbalový zápas alebo box? Súboj medzi Clevelandom a Chicagom "spestrila" bitka medzi José Ramirezom (v červenom) a Timom Andersonom (vpravo).
debata (1)

K pästnému súboju prišlo v šiestej smene zápasu, keď sa domáci José Ramirez skĺzol na druhú métu medzi nohami Tima Andersona zo Chicaga.

Potom, ako rozhodca signalizoval svoje rozhodnutie, hráč White Sox zostal stáť na méte ešte niekoľko sekúnd namiesto toho, aby stál bokom a umožnil súperovi vstať zo zeme.

Remireza tento jeho počin nahneval a došlo k slovnému súboju. Ten však náhle prerástol do fyzického násilia a obaja bejzbalisti sa na ihrisku pobili. Pozrite si to:

Hráči Chicaga do bitky okamžite zasiahli a snažili sa sokov rozdeliť, no Ramirez stihol zasiahnuť Andersona do čeľuste tak, že ho zložil na zem. Následne vbehli na ihrisko ďalší a strhla sa malá hromadné bitky, ktorá prerušila zápas na 14 minút.

Ako v nedeľu informovali zámorské médiá, stretnutie nedohralo až šesť aktérov. Okrem hlavných bitkárov Ramireza s Andersonom boli vylúčení aj manažéri oboch tímov Terry Francona a Pedro Grifol, tréner domácich Mike Sarbaugh a nadhadzovač Emanuel Clase.

„Toto je šialenstvo,“ hlásilo twitterové konto Chicaga White Sox. Po zápase manažér Clevelandu Francona povedal novinárom: „Nie je to smiešne, ale chlapci budú vždy chlapci.“ Dá sa očakávať, že vedenie MLB udelí previnilcom tvrdé tresty.

Ako vyzerali hviezdni športovci, keď boli deti Fotogaléria - 30 fotiek Všetky fotky
Počas kariéry vybojoval dvanásť majstrovských...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Major League Baseball #Cleveland Guards #Chicago White Sox