Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Od Tatier k Dunaju - úsek 26: Rastislavice - Selice

Po odovzdávke sa beží do obce Jatov, na križovatke s cestou 1. triedy (3,5 km) stále rovno, neskôr cez železničné priecestie a pokračuje sa do obce Selice. V strede Selíc na križovatke (9,7 km) doprava smer Šaľa a Trnovec nad Váhom. Odovzdávka je na námestí v Seliciach.

10.08.2023 12:25
usek 26 Rastislavice - Selice Foto:
debata

Popis pre bežca

Po odovzdávke sa beží do obce Jatov, na križovatke s cestou 1. triedy (3,5 km) stále rovno, neskôr cez železničné priecestie a pokračuje sa do obce Selice. V strede Selíc na križovatke (9,7 km) doprava smer Šaľa a Trnovec nad Váhom. Odovzdávka je na námestí v Seliciach.

Informácie pre motorové vozidlá

„Bežiace“ vozidlo ide po rovnakej trase ako bežec. Hneď za odovzdávkou odbočiť doľava na námestie v strede obce Selice. Parkuje sa pred kostolom, prípadne pred kultúrnym domom, kde sú toalety a základné občerstvenie (káva, čaj, voda), ktoré pre bežcov zabezpečuje obec Selice. V blízkosti je aj reštaurácia.

Zaujímavosti z okolia

V Seliciach sa nachádza Kalvínsky kostol koncipovaný v štýle architektonickej moderny, vystavený na základoch pôvodného reformistického kostola z roku 1806. Takisto sa tu nachádza aj dedinská zvonica, murovaná stavba na pôdoryse štvorca s ihlancovou helmicou, z prvej polovice 20. storočia.

debata chyba
Viac na túto tému: #súťaž #Od Tatier k Dunaju