Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Najdrahší v histórii. Fanúšikovia NFL sa dostávajú do varu, lístky na Super Bowl stoja 7-tisíc dolárov

Finále slávnej NFL, súťaže v americkom futbale, sa nezadržateľne blíži a u fanúšikov rastie nadšenie.

29.01.2024 20:01
Travis Kelce Taylor Swift Foto:
Vo finále Super Bowlu sa predstaví v drese Kansasu City Chiefs aj Travis Kelce, priateľ ikony populárnej hudby Taylor Swift.
debata (1)

To však u mnohých tlmí cesta lístkov, ktorá sa na tohtoročný Super Bowl predávajú. Najlacnejšie totiž stoja takmer 7-tisíc dolárov (6 475 eur). Táto cena je najvyššia v histórii a v porovnaní s minulým rokom zaplatia priaznivci dvojnásobok toho, čo vlani.

Super Bowl je v USA a mnohých ďalších krajinách sveta najsledovanejšou športovou udalosťou roka. Ich cena každým rokom rastie a tie na tohtoročný finálový duel dosiahli rekordnú výšku.

662266081 Čítajte viac Slávny Super Bowl: Los Angeles Rams majú druhý titul

Vstupenky na lepšie miesta sa pohybujú okolo 35-tisíc dolárov (32-tisíc eur). V ponuke sú stále aj lístky za 55-tisíc dolárov (51-tisíc eur).

Pri premiérovom ročníku Super Bowlu v roku 1967 pritom lístky vyšli podľa sportingnews.com len 12 dolárov. Vlani pritom najlacnejšie stáli 3 500 dolárov. Vstupenky boli vtedy najvýhodnejšie od roku 2019, teraz sa ich cena zdvojnásobila.

Tarvaris Jackson Čítajte viac Tragédia v NFL. Zomrel quarterback víťazov Super Bowlu z roku 2014

Cene nepomáha ani skutočnosť, že sa zápas odohrá v Las Vegas, slávnom meste hazardu a na štadióne, na ktorý sa zmestí „len“ 65-tisíc divákov. Bežne sa návštevy finálového duelu dostávajú vysoko cez 80-tisícovú hranicu.

V tohtoročnom Super Bowle sa stretnú tímy San Francisca 76ers a Kanasu City Chiefs. Zápas sa uskutoční v nedeľu 11. februára a v polčasovej šou má vystúpiť známy americký spevák a hudobník Usher.

Učiteľka i futbalistka. Krásky hviezd Super Bowlu Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
Futbalistka, učiteľka či láska z detstva....
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Las Vegas #Super Bowl #NFL