Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Veľká životná zmena: Exlyžiarka Zuzulová sa s fanúšikmi podelila o radostnú novinku

Bývalá úspešná slovenská lyžiarka Veronika Zuzulová oznámila radostnú správu. Na sociálnej sieti sa pochválila rastúcim bruškom. K jej 5-ročnému synovi Julesovi už čoskoro pribudne súrodenec.

03.03.2024 07:10
Veronika Zuzulová Gasp Valette Foto:
Veronika Zuzulová s priateľom Gaspom Valettom.
debata (1)

Zuzulová čaká druhého potomka s priateľom Gaspom Valettom, s ktorým sa dala dokopy pár mesiacov po rozvode s manželom Romainom Velezom.

„Čoskoro matka dvoch.“ Týmto slovami a fotografiou, na ktorej je vidieť jej rastúce bruško, oznámila fanúšikom radostnú novinku.

S budúcim otcom svojho druhého dieťaťa zdieľa Zuzulová už viac ako rok lásku k horám a lyžovaniu. Valette spravádza v oblasti strediska Chamonix ľudí na túrach a lyžovačke na najvyšších miestach známeho turistického regiónu.

Zuzulová na sociálnej sieti často zverejňovala snímky s Valettom z ich spoločných ciest a delila sa o zážitky. A urobila tak aj tentokrát pri ohlásení tehotenstva.

Na jej správu reagovali gratuláciami viaceré športové osobnosti, napríklad extenistka Dominika Cibulková, bývalá golfistka Zuzana Kamasová či jej niekdajšia súperka z lyžiarskych svahov Frida Hansdotterová.

Krásna švajčiarska lyžiarka Lara Gutová-Behramiová Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Bola veľkým talentom, zranenia a popularita ju...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Veronika Zuzulová #alpské lyžovanie