Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chisora? Šialenec, ktorý potrebuje príučku. Chcem ho knokautovať, vraví Kličko

Boxer Vitalij Kličko by si rád zopakoval zápas s Dereckom Chisorom, v ktorom zvíťazil na body a obhájil majstrovský pás profesionálnej organizácie WBC. Ukrajinec by v odvete chcel Brita knokautovať, aby mal z výsledku lepší pocit. Možnosť ďalšieho vzájomného duelu ale vylučuje Kličkov manažér Bernd Bont.

21.02.2012 22:31
Dereck Chisora (vľavo) verzus Vitalij Kličko. Foto:
Dereck Chisora (vľavo) verzus Vitalij Kličko.
debata

Štyridsaťročný Kličko v rozhovore s nemeckým denníkom Die Welt priznal, že odvetu nepotrebuje, na druhú stranu by o ňu ale stál. „Moje ego a vnútorné pocity mi radia, že ho potrebujem naozaj potrestať. Chcem ho knokautovať, pretože spolu máme stále nevybavené účty,“ vyhlásil.

Duelu vo vypredanej Olympijskej hale v Mníchove predchádzali kontroverzie a následne ho čiastočne zatienili neskoršie udalosti. Pri tlačovej konferencii po zápase sa Chisora ​​pobil so svojím krajanom a bývalým šampiónom Davidom Hayem, ktorému sa vyhrážal zastrelením. Obom za potýčku hrozí doživotný dištanc.

Bitka Chisora vs. Haye

„Všetko som sledoval, zdalo sa mi, že som asi v zlom filme. Takto sa nemôžete správať. Ani ako športovec, ani ako človek,“ kritizoval Chisoru, ktorý mu počas váženia dal facku a pri predstavovaní v ringu napľul vodu na jeho brata Vladimira.

Chisora napľul Vladimirovi Kličkovi do tváre

"Pred zápasom som si myslel, že je to spôsob, akým sa prezentuje, jed­noducho show. Ale potom mi došlo, že to nehral, musí byť šialený. Keď si myslím, že už má dosť, tak sa začne vyhrážať, že niekoho zastrelí. Nemôžem veriť, že sa takto niekto môže správať, " povedal.

Kličko si počas zápasu natrhol väz v ľavom ramene, vraj ale ani na sekundu neuvažoval, že by sa vzdal. „To by som radšej umrel,“ povedal starší zo slávneho bratského dua a dodal, že nepremýšľa o konci kariéry. „Som poverčivý. Keď hovoríte o svojich snoch predčasne, tak sa potom nesplní.“

debata chyba