Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sándor Raffael. To je meno vraha Mariana Cozmu

Rumunského hádzanára Mariana Cozmu pichol do srdca a spôsobil mu tak smrteľné zranenia pri potýčke pred jedným z veszprémskych barov Sándor Raffael, dokazujú to zábery z pouličných monitorovacích kamier. "Presný motív ešte nie je známy, ale podľa všetkého konflikt v zábavnom podniku viedol k trestnému činu," uviedol policajný vyšetrovateľ Péter Derzsy.

11.02.2009 14:52
Sándor Raffael Foto:
Vrah Sándor Raffael.
debata

Dvadsaťšesťročného pivota rumunskej reprezentácie Mariana Cozmu pichol vrah do srdca v noci zo soboty na nedeľu v jednom z veszprémskych zábavných centier a po prevoze do nemocnice na následky zranení zomrel.

Aj ďalší dvaja legionári špičkového klubu MBK Veszprém utrpeli vážne zranenia – Žarko Šešum zlomeninu spodiny lebečnej a Chorvát Ivan Pešič bodnutie zozadu do oblasti obličiek. Obaja sú už mimo ohrozenia života. Rakúska polícia zatkla ešte v noci z nedele na pondelok na diaľnici neďaleko mesta Fürstenfeld v Štajersku dvoch z trojice útočníkov – 31-ročného Sándora Raffaela a 28-ročného Győzőa Németha, tretí z aktérov brutálnej vraždy Iván Sztojka je na úteku.

Na jeho dolapenie vytvorila maďarská polícia špeciálny tím a za informáciu, ktorá by mohla pomôcť k jeho zadržaniu, ponúka odmenu milión forintov.

debata chyba