Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Toto sa len tak nevidí. V Kalifornii sa do bitky pustili desiatky hráčov

Zápas Major League Baseball medzi Los Angeles Angels a Seattle Mariners musel byť pre hromadnú bitku hráčov oboch tímov prerušený na 23 minút.

28.06.2022 10:45
Bitka medzi bejzbalistami Los Angeles a Seattlu. Foto:
Bitka medzi bejzbalistami Los Angeles a Seattlu.
debata (1)

Incident sa odohral v súboji z nedele na pondelok. Tvrdý konflikt vyústil až do diskvalifikácie šiestich hráčov, ako aj trénera Mariners Scotta Servaisa a dočasného manažéra Angels Phila Nevina.

Napätie medzi oboma mužstvami odštartovalo už deň predtým v súboji oboch súperov, keď nadzadzovač Mariners Erik Swanson len tesne minul hlavu Mikea Trouta z Los Angeles.

Nepriateľské nálady si hráči preniesli aj do nedeľného duelu. V ňom najskôr nadhadzovač Angels Andrew Wantz hodil loptu tesne vedľa hlavy Julia Rodrigueza a neskôr zasiahol pálkara Seattlu Jesseho Winkera do pravého boku.

Gareth Bale sa dohodol na 12-mesačnej zmluve s FC Los Angeles. Čítajte viac Aj Rusnák zarobí v USA viac. Plat exhviezdy Realu rapídne padol

Práve tento moment už Winker nerozdýchal a svoj hnev a kroky smeroval k domácej lavičke. A oheň bol na streche. Následne sa do seba pustili bejzbalisti oboch klubov a zápas musel byť na 23 minút prerušený.

Okrem priamych aktérov spúšťača hromadnej bitky Wantza a Winkera a dvoch trénerov boli zo zápasu vylúčení aj Raisel Iglesias a Ryan Tepera z Los Angeles a z hosťujúceho tímu Rodriguez a Crawford.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #bitka #bejzbal #Seattle Mariners #Los Angeles Angels