Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vy, čo kritizujete Hancka, zbláznili ste sa? Český influencer reaguje

Josef Csaplár je český futbalový kouč. Okrem trénerskej kariéry pôsobí vo futbale aj ako televízny komentátor a expert.

23.06.2022 13:20
Dávid Hancko Foto:
Dávid Hancko.
debata

Vo svojom stĺpčeku na webe sport.cz sa výrazne zastal slovenského reprezentanta Dávida Hancka. Rozohnila ho kauza, keď sa šikovný obranca odmietol pripojiť k reprezentácii, lebo sa mu v tom čas narodilo dieťa s českou tenistkou Kristýnou Plíškovou.

"Krv vo mne vrie, keď som si prečítal, ako na Slovensku kritizujú stopéra Sparty Davida Hancka. Kvôli tomu, že uprednostnil pôrod manželky pred zápasmi slovenskej reprezentácie. Dávid, vôbec nič nerieš, užívaj si bábätko, staraj sa o svoju ženu! Koľkokrát budeš v živote pri pôrode, koľkokrát sa ti narodí dieťa?

Či si bol na zraze národného tímu alebo nie, nemá s profesionalizmom vôbec nič spoločné. Narodenie dieťaťa je v živote ľudskom úžasná udalosť, nad ktorou futbal nie je ani náhodou. David, tlieskam ti, odo mňa máš podčiarknutú jednotku. Bodka," napísal.

David Hancko Čítajte viac Ak nie dieťa, tak potom čo? Hancka v spore s Tarkovičom podporilo veľké meno

Hancko sa nepripojil k reprezentácii pred štvoricou zápasov Ligy národov. Počas nej na lavičke skončil tréner Tarkovič. Csaplár má pre „hejterov“ odkaz:

„A vy, ktorí ho kritizujete, zbláznili ste sa? Pomiatli ste sa? Viete, či chcete alebo nie, z pohľadu fanúšikov práve týmito reakciami beriete futbalu človečinu. Toto je práve to odtrhnutie života od futbalu. Na prvom mieste sme predsa ľuďmi, až potom futbalistami,“ doplnil.

Najväčšie prestupové prepadáky histórie Fotogaléria - 18 fotiek Všetky fotky
15. Aaron Wan-Bissaka * Dátum prestupu:...
debata chyba
Viac na túto tému: #AC Sparta Praha #Dávid Hancko