Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mal iba 26 a životnú formu. USA šokovala záhadná smrť hviezdy NFL

Tím amerického futbalu Baltimore Ravens oznámil úmrtie svojho hráča Jaylona Fergusona.

23.06.2022 09:30
Jaylon Ferguson. Foto:
Jaylon Ferguson.
debata (3)

V noci z utorka na stredu športovec nejavil známky života vo svojej rezidencií v Baltimore. Úmrtie ešte len 26-ročného Fergusona šokovalo spoluhráčov aj fanúšikov, keďže mal byť v najlepšej forme svojej kariéry.

Podľa zámorských médií sa dokonca zúčastnil na všetkých mimosezónnych tréningoch Baltimore Ravens v posledných troch mesiacoch.

Trénerka Andrea Fuentesová vyťahuje z bazénu telo akvabely Anity Alvarezovej. Čítajte viac Momenty hrôzy na MS. Po topiacu sa akvabelu z USA skočila trénerka

Podľa Daily Mail bolo Fergusonovo telo v stredu prevezené k súdnemu lekárovi na ďalšie vyšetrovanie príčiny jeho smrti. Podľa policajného hlásenia neboli na jeho tele viditeľné stopy násilia, no nie je vylúčená možnosť predávkovania.

Ferguson bol úspešným hráčom amerického futbalu už počas vysokej školy v drese Louisiana Tech University. Baltimore si ho vybral do NFL v drafte v roku 2019.

Lukaku, Škrtel a Hazard. Čítajte viac Bezzubý Torres, epizódka Škrtela. Toto sú top prestupové prepadáky

Za sebou mal tri sezóny v profesionálnej súťaži, počas ktorých nastúpil v 67 zápasoch. ESPN uviedlo, že Ferguson bol známy aj tým, že pomáhal svojmu rodnému mestu Ruston v Louisiane zotaviť sa z hrozného tornáda.

Pomáhal tiež hľadať stratených ľudí pri odstraňovaní popadaných stromov z ulíc. Mladý športovec bol otcom troch detí.

„Nikdy za milión rokov som si nemyslela, že ti poviem RIP. Strašne ma bolí duša baby. Viem, že snívam, zlatko… prosím, dávaj na nás pozor!,“ uviedla na sociálnej sieti jeho snúbenica Doni Smithová.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #americký futbal #NFL #Baltimore Ravens