Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Momenty hrôzy na MS. Po topiacu sa akvabelu z USA skočila trénerka

Diváci na svetovom šampionáte v Budapešti boli svedkami desivého momentu. Američanka Anita Alvarezová v súťaži v synchronizovanom plávaní omdlela a jej telo kleslo na dno bazéna.

23.06.2022 08:30
Trénerka Andrea Fuentesová vyťahuje z bazénu... Foto:
Anita Alvarezová v opatere zdravotníkov.
debata (3)

Na nečakanú situáciu okamžite zareagovala jej trénerka Andrea Fuentesová, ktorá skočila do bazéna a topiacu sa zverenkyňu zachránila.

„Boli sme vystrašení. Musela som skočiť do vody, lebo to neurobili plavčíci. Bála som sa, pretože som videla že nedýcha. Ale už sa jej darí veľmi dobre,“ uviedla Fuentesová pre Marcu.

Boj o život americkej akvabely na MS v plávaní Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Trénerka Andrea Fuentesová vyťahuje z bazénu...

Alvarezovej sa dostalo okamžitej lekárskej pomoci a zdá sa, že hrozivo vyzerajúci moment na nej nezanechá následky.

Jej trénerka ozrejmila, že Alvarezová bude celý štvrtok oddychovať v nádeji, že sa postaví na štart v piatkovej súťaži družstiev v synchronizovanom plávaní. V najbližších dňoch podstúpi testy, ktoré by mali zistiť príčinu jej omdletia.

25-ročná Američanka bojovala o medailu na svojich tretích majstrovstvách sveta. Jej zatiaľ najlepším výsledkom je 7. miesto.

Nebolo to prvýkrát, čo Alvarezová počas súťaže omdlela. Odpadla aj vlani počas olympijskej kvalifikácie v Barcelone. Po tomto incidente jej matka povedala, že už v minulosti videla svoju dcéru omdlievať, ale nie počas súťaže.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #MS v plávaní #synchronizované plávanie #omdlievanie