Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Stačili len dve vety. A velikán Woods postavil golfový svet na nohy

Víťaz 15 turnajov najvyššej kategórie Major Tiger Woods absolvoval tréning na ihrisku v Auguste, kde sa od štvrtka uskutoční prestížny turnaj Masters.

04.04.2022 07:30
Tiger Woods. Foto:
Tiger Woods bol počas nedeľného tréningu na ihrisku v Auguste v dobrej nálade.
debata (1)

Pritom takto pred rokom visela kariéra Tigera Woodsa na vlásku. Na ceste neďaleko Los Angeles stratil kontrolu nad svojim SUV, zišiel z cesty a narazil do stromu.

Woods utrpel otvorené zlomeniny pravej holennej a lýtkovej kosti a ťažké zranenie pravého členka. Medzi viacerými operáciami zranení absolvoval aj piaty zákrok na svojom problémovom chrbte.

Golfová legenda absolvovala posledný návrat senzačným triumfom na Masters v roku 2019 a už vtedy to experti považovali za zázrak po niekoľkých zákrokoch na kolene, chrbte a po mnohých súkromných škandáloch.

Rory Sabbatini Čítajte viac Golfista Sabbatini musel prerušiť sezónu. Podstúpil operáciu

Fanúšikov preto dostal do varu posledný príspevok Woodsa na sociálnej sieti. „Dnes vyrazím do Augusty, budem pokračovať v príprave a trénovať. Rozhodnem sa až pred turnajom, či budem hrať,“ napísal Woods.

Pre priaznivcov je to jasný signál, že senzačný combeback sa vo štvrtok, kedy Masters štartuje, môže stať skutočnosťou.

Tokyo Olympics Golf Korda Čítajte viac Sestry Kordové. Jedna nadáva po česky, druhá oslavuje zlato

Najmä v USA je každý krok Woodsa ostro sledovanou záležitosťou. Napriek tomu, že už nevyhráva turnaje ako na bežiacom páse, je pre tento šport ikonou, ako Michael Jordan pre basketbal.

Jeho účasť na takto sledovanom podujatí by mala ohromný vplyv na televíznu sledovanosť a celkový záujem bez ohľadu na to, že už viac ako rok nestál na súťažných greenoch.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Golf #Tiger Woods #Augusta