Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zvodné telo nedávno dobývalo svet. Toto je Putinova milenka

Ruský prezident Vladimír Putin je známy tým, že si stráži súkromie.

15.03.2022 06:00
debata (47)

To platí aj o jeho rodine, do ktorej patrí aj ruská moderná gymnastka Alina Kabajevová. Bývalá olympijská šampiónka, ktorá by mala mať s hlavou Ruska štyri deti, sa teraz pravdepodobne skrýva vo Švajčiarsku.

Pozrite sa: Krásna milenka Vladimira Putina Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Alina Kabajevová takto pózovala v auguste 2020.

Rok 2004 mal byť prelomovým. Kabajevová, ktorá sa tešila zo zlata v Aténach 2004, si vyskúšala aj modeling. V tom čase chodila s policajtom, Putin bol ešte ženatý. Napriek tomu si k sebe dvojica podľa špekulácií našla cestu.

V roku 2013 Putin oznámil po tridsiatich rokoch rozvod so svojou ženou Ljudmilou. „Bolo to spoločné rozhodnutie. Takmer sa nevidíme, každý z nás má svoj vlastný život,“ uviedol podľa webu en.as.com.

V apríli 2008 vytlačili ruské noviny Moskovskij Korespondent správu, že sa chystá svadba bývalej gymnastky s Putinom po ukončení jeho pôsobenia v úrade. 18. apríla 2008 sa k tomu Putin vyjadril počas konferencie so Silviom Berlusconim, keď povedal:

„Nie je tam ani jediné pravdivé slovo“. Zatiaľ čo bol prezident na zahraničnej návšteve, tlačový hovorca gymnastky tiež informáciu dementoval a odmietol ju slovom „nezmysel“. Noviny, ktoré správu priniesli, prestali vychádzať 29. októbra 2008.

47 debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimir Putin #Alina Kabajevová