Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Zvodné telo nedávno dobývalo svet. Toto je Putinova milenka

Ruský prezident Vladimír Putin je známy tým, že si stráži súkromie.

15.03.2022 06:00
debata (47)

To platí aj o jeho rodine, do ktorej patrí aj ruská moderná gymnastka Alina Kabajevová. Bývalá olympijská šampiónka, ktorá by mala mať s hlavou Ruska štyri deti, sa teraz pravdepodobne skrýva vo Švajčiarsku.

Pozrite sa: Krásna milenka Vladimira Putina Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Alina Kabajevová takto pózovala v auguste 2020.

Rok 2004 mal byť prelomovým. Kabajevová, ktorá sa tešila zo zlata v Aténach 2004, si vyskúšala aj modeling. V tom čase chodila s policajtom, Putin bol ešte ženatý. Napriek tomu si k sebe dvojica podľa špekulácií našla cestu.

V roku 2013 Putin oznámil po tridsiatich rokoch rozvod so svojou ženou Ljudmilou. „Bolo to spoločné rozhodnutie. Takmer sa nevidíme, každý z nás má svoj vlastný život,“ uviedol podľa webu en.as.com.

V apríli 2008 vytlačili ruské noviny Moskovskij Korespondent správu, že sa chystá svadba bývalej gymnastky s Putinom po ukončení jeho pôsobenia v úrade. 18. apríla 2008 sa k tomu Putin vyjadril počas konferencie so Silviom Berlusconim, keď povedal:

„Nie je tam ani jediné pravdivé slovo“. Zatiaľ čo bol prezident na zahraničnej návšteve, tlačový hovorca gymnastky tiež informáciu dementoval a odmietol ju slovom „nezmysel“. Noviny, ktoré správu priniesli, prestali vychádzať 29. októbra 2008.

47 debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimir Putin #Alina Kabajevová