Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zimná časť Golf Selection Tour úspešne za nami

Po viac ako roku a pol sa Winter Golf Selection vrátil do Turecka, do jedného z najluxusnejších rezortov na svete – Maxx Royal s majstrovským ihriskom Montgomerie. Na hráčov si počkalo slnečné počasie a teplota 25 stupňov.

16.12.2021 00:00
golf selection, PR, nepouzivat

Rezort sa nachádza na tureckej riviére v mestečku Belek, kde je ďalších 13 majstrovských ihrísk a niekoľko desiatok luxusných hotelov – preto sa táto destinácia počas niekoľkých rokov stala cieľom pre veľké množstvo hráčov z celého sveta, vrátane Slovenska, iba 2,5 hodiny letu z Viedne.

golf selection, PR, nepouzivat

Ihrisko Montgomerie hostilo v minulosti aj esá ako Tiger Woods, ide o technicky stredne náročné ihrisko s množstvom vodných prekážok, pieskových bunkrov, obklopené borovicovými lesmi, hneď vedľa rezortu Maxx Royal. Po celodennom golfe hráčom dobre padol oddych v hotelovom wellness či na terasách s výhľadom na stredozemné more.

Podobne ako po minulé roky, čas strávený v Turecku partneri podujatia strávili okrem príjemnej hry aj rokovaniami o spolupráci medzi ich spoločnosťami a spojili tak príjemné s užitočným.

golf selection, PR, nepouzivat
chyba