Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Krošlák nazval parťáka z tenisu i poslaneckej lavice vykastrovaným

Kedysi spolu hrali za Slovensko, potom kandidovali za jednu politickú stranu do Národnej rady.

11.12.2021 12:44
Ján Krošlák Foto:
Ján Krošlák a Karol Kučera sa v roku 2000 takto tešili z úspechu v Düsseldorfe.
debata (10)

Napokon ich politika rozdelila. Extenisti – Ján Krošlák a Karol Kučera – sa, zdá sa, už nemajú príliš v láske. Dokazujú to aj Krošlákove slová na sociálnej sieti Facebook.

Krošlák vo svojom statuse vyjadril počudovanie nad tým, že on ako trikrát zaočkovaný nemôže ísť pozrieť počas vianočných sviatkov svojich rodičov – tiež trikrát zaočkovaných.

Pod jeho názorom sa následne strhla diskusia, ktorá sa potom zvrtla aj na šport. Jeden z diskutujúcich sa hneval, že haly sú síce vykúrené, kurty pripravené, ale hrať sa nemôže. Krošlák odpovedal takto:

„Od začiatku som sa snažil dostať do prostredia, kde sa rozhoduje o pandemických opatreniach pre šport. Ale bez šance. Potom som už rezignoval. Máme dvoch zástupcov: vykastrovaného splnomocnenca a štátneho tajomníka, ktorý je z SaS, čiže je ignorovaný, tak ako väčšina vecí z dielne SaS.“

Pripomíname, že vládnym splnomocnencom pre šport je Karol Kučera, niekdajšia tenisová šestka i šestka z kandidátky OĽANO.

Krošlák pred niekoľkými mesiacmi opustil poslanecký klub OĽANO. Ešte dávnejšie sa názorovo rozišiel aj s predsedom hnutia a bývalým predsedom vlády, Igorom Matovičom. Vyčíta mu, že práve on je zodpovedný za napätie v spoločnosti.

„Vystúpil som z vlaku, lebo nešiel mojím smerom. Mojou úplnou prioritou v práci poslanca bude reinkarnácia šport,“ uviedol nedávno.

Z jeho posledného statusu je tiež zrejmé, že sa názorovo nerozišiel iba s Matovičom, ale aj s Kučerom. Od istého času vraj spolu nekomunikujú a ani vedľa seba nesedia, tak, ako na začiatku volebného obdobia.

„Je mi do plaču, keď vidím neschopnosť a malý výtlak niektorých ľudí, ktorí mali zabojovať za šport v tejto ťažkej vírusovej dobe,“ dodal v minulosti 47-ročný Krošlák.

krošlák Čítajte viac Krošlák: Matoviča vzrušuje, keď sú ľudia naňho alergickí. Je to mimozemšťan

Pri rozvoji športu sa vraj treba vrátiť do rokov minulých.

"Naspäť do komunizmu, lebo odtiaľ pochádza veľká väčšina úspešných športovcov a aj mladšie generácie sú trénované odchovancami starých slávnych čias slovenského športu,“ myslí si.

10 debata chyba
Viac na túto tému: #Karol Kučera #Ján Krošlák