Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Krošlák: Matoviča vzrušuje, keď sú ľudia naňho alergickí. Je to mimozemšťan

Bývalý daviscupový reprezentant a dnes poslanec v Národnej rade SR, Ján Krošlák, si už nedáva servítku pred ústa.

24.11.2021 12:00
krošlák Foto:
Ján krošlák pri skladaní poslaneckého sľubu.
debata (49)

Nedávno opustil klub OĽANO a vo veľkom kritizuje šéfa hnutia a bývalého premiéra, teraz ministra financií, Igora Matoviča.

V utorok ho „dojal“ status, v ktorom jeho bývalý šéf si robí žarty zo svojho návrhu, ktorý je súčasťou daňovej a odvodovej reformy – džbán vody k jedlu. „Ak budete dobrý, možno aj limetku dostanete,“ napísal expremiér.

Krošlák zareagoval dnes ráno ostrým statusom. „Nerozumiem tomuto mimozemšťanovi. On naberá životnú energiu tým, ze provokuje veľkú väčšinu ľudí? Čím viac ľudí je naňho alergických, tým je vzrušenejší?“ opísal Matoviča.

„Ako som už raz spomenul, na Slovensku pristál terminátor, ktorý mal zničiť Fica a potom seba. Akurát, že so sebadeštrukciou začal skôr, ako splnil prvú úlohu,“ doplnil.

Djokovič Čítajte viac Teraz alebo... Čas sa kráti, na šampióna Djokoviča čaká vakcinačný deň D

Krošlák dlhodobo kritizuje Matoviča. Od lídra OĽANO sa postupne odklonil počas druhej vlny pandémie, keď sa vzdal funkcie premiéra. Odvtedy mu nevedel prísť na meno a vyvrcholilo to jeho odchodom z poslaneckého klubu najsilnejšej parlamentnej strany.

V nej dodnes pôsobia aj ďalší dvaja tenisti. Romana Tabak, niekdajšia úspešná juniorka i Karol Kučera, bývalá svetová šestka, v súčasnosti vládny splnomocnenec pre šport. Mimochodom, tí dvaja sa vraj už medzi sebou nebavia. Bývalých spoluhráčov v národnom tíme rozdelila politika.

9 zaujímavostí o Daniilovi Medvedevovi Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
1. S tenisom začal v deviatich rokoch, čo je...
49 debata chyba
Viac na túto tému: #Igor Matovič #Ján Krošlák