Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Jeden z najbohatších športovcov na svete šokuje: Vakcína nie, Ivermektin áno

V americkom športe sa rieši ďalší škandál. S nálepkou: covidový.

14.11.2021 07:56
Aaron Rodgers Foto: ,
Aaron Rodgers.
debata (331)

Kvôli porušeniu opatrení proti šíreniu vírusu dostal pokutu nielen tím NFL Green Bay Packers, ale aj jeho slávny quarterback Aaron Rodgers. Za oceánom jeden z najuznávanejších športovcov všetkých čias.

Ten sa totiž zúčastnil na hromadnej akcii, hoci nebol očkovaný. Informáciu priniesol v stredu denník The New York Times i ďalšie americké médiá.

Tímová halloweenska party? 37-ročný Rodgers si takúto žúrku nenechal ujsť. Populárny quarterback dostal od vedenia zámorskej NFL pokutu vo výške 14 650 dolárov, pretože sa zúčastnil spoločného tímového rautu, hoci odmietol vakcináciu proti covidu-19.

Rodgers mal pritom minulú stredu pozitívny test a v rozhovore pre The New York Times oznámil, že odmietol očkovanie, pretože je alergický na nešpecifikovanú látku, ktorú obsahujú vakcíny spoločností Pfizer aj Moderna. Zároveň priznal, že po pozitívnom teste sa začal na odporúčanie známeho liečiť antiparazitikom Ivermektin.

Ďalšia pokuta vo výške 300 000 dolárov mieri priamo na Green Bay Packers za to, že sa v klubových priestoroch opakovane porušovali nariadené pravidlá prijaté kvôli šíreniu covidu-19. Okrem účasti Rodgersa na oficiálnej akcii klubu upozornilo vedenie NFL, že v zariadeniach Green Bay Packers sa nenosili rúška.

331 debata chyba
Viac na túto tému: #Aaron Rodgers #Green Bay Packers