Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zrazil ju zdrogovaný Slovák. Maďarskú hádzanárku pochovali

V západomaďarskom mestečku Jánossomorja pochovali v stredu 20-ročnú hádzanárku, ktorú nadránom 4. októbra zrazil občan SR riadiaci vozidlo pod vplyvom drog.

14.10.2021 15:32
hádzaná Foto:
Ilustračná fotografia.
debata (2)

Informovala o tom komerčná televízna stanica TV2.

Vyšetrovací sudca okresného súdu v Győri nariadil vziať do väzby vodiča ešte minulý štvrtok. Ten po prvej nehode, pri ktorej na mieste podľahla ťažkým zraneniam mladá športovkyňa, o necelú hodinu neskôr zrazil v neďalekom meste Mosonmagyaróvár aj otca dvoch detí.

Zranený 35-ročný muž utrpel poranenia lebky a zlomeninu chrbtice. Absolvoval neurochirurgický zákrok a jeho stav je aj v dôsledku vnútorného krvácania kritický.

Cyklista podľa informácií TV2 leží ešte stále v umelom spánku v győrskej nemocnici.

Julija Nikoličová Čítajte viac Hádzaná smúti. Zomrela bývalá reprezentantka, mala len 38 rokov

Súd pripomenul, že v prípade občana SR hrozí recidíva, pretože bol už trikrát trestne stíhaný v zahraničí.

Z výkonu trestu na Slovensku sa naposledy dostal na slobodu 29. septembra a prebieha voči nemu trestné stíhanie aj v inej veci.

Podozrivý sa minulý týždeň v stredu priznal, že pred jazdou užil štyri druhy omamných látok, avšak na priebeh nehôd si spomínal iba čiastočne.

Vodič z miesta činu v oboch prípadoch ušiel bez zastavenia a poskytnutia pomoci. Maďarská polícia ho zadržala v pondelok napoludnie.

Polícia Rábsko-mošonsko-šopronskej župy ho začala trestne stíhať pre spôsobenie dopravnej nehody s následkom smrti a pre neposkytnutie pomoci.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #smrť #nehoda #hádzaná