Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Na obzore zavŕšenie trilógie za 200 miliónov. Tyson a Holyfield ohurujú

Aj keď má už 54 rokov, nezdá sa, že by Mike Tyson spomaľoval. Boxerský veterán sa pripravuje na tretí duel proti niekdajšiemu rivalovi Evanderovi Holyfieldovi, tentoraz vo vlastnej lige Legends Only.

05.02.2021 09:17
Mike Tyson, Roy Jones Foto: ,
Mike Tyson (vpravo) a Roy Jones po remízovom dueli koncom novembra 2020.
debata

V hre je vraj 200 miliónov dolárov. Čiže balík, ktorý by hravo zatienil časy ich najväčšej slávy.

Američania sa stretli v ringu prvýkrát v roku 1996, keď zvíťazil Holyfield technickým knokautom, o rok neskôr v pamätnom zápase Tysona diskvalifikovali, pretože súperovi odhryzol kúsok z ucha.

Pamätný duel Tyson vs. Holyfield:

Po takmer štvrťstoročí sa trilógia môže zavŕšiť, aj keď tentoraz s exhibičným nádychom.

„Moja strana sa snaží o to, aby sa súboj uskutočnil. Už neexistujú žiadne výhovorky. Musí sa to stať, ide o o obe naše dedičstvá,“ uviedol Holyfield začiatkom decembra po tom, ako Tyson pri svojom návrate po 15 rokoch remizoval s Royom Jonesom.

Minuloročné tréningové videá Tysona na sociálnych sieťach sa stali hitom, úžasnou formou sa pochválil aj o štyri roky starší Holyfield.

Najnovšie zábery sú od Tysonovho trénera Rafaela Cordeira, ktorý vyslal Andersona Silvu a Wanderleia Silvu do elitného sveta miešaných bojových umení.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rafael Cordeiro (@kingsmma_hb)

„Sila, rýchlosť, kardio, technika,“ napísal k príspevku Cordeiro. Tyson mu môže podľa RT.com ďakovať za znovuobjavenie iskry, ktorá mu v posledných dňoch jeho profesionálnej kariéry úplne chýbala.

„Predstavte si boxovať s Mikeom Tysonom každý deň, aby ste sa uživili,“ uviedol jeden z fanúšikov obávajúci sa o Cordeirovo zdravie pri prijímaní tvrdých úderov.

Tábory Tysona a Holyfielda, ktorí majú dovedna 112 rokov, vraj vedú rozhovory o dueli, ktorý by sa mohol uskutočniť tento rok. Čo sa týka dejiska, špekuluje sa o Dubaji.

„Ľudia robia to, čo sa rozhodli robiť. Nech na to majú akýkoľvek dôvod,“ povedal pred mesiacom Holyfield pre The Sun. „Čakáme na rozhodnutie Mikeovho vedenia, môj tím s ním komunikuje. Nepoľavujem v tréningu, ak by prišlo k dohode, na súboj som pripravený,“ dodal.

Aj Holyfield je vo výbornej kondícii:

Tyson a Holyfield sa po incidente v ostatnom vzájomnom dueli stali priateľmi, druhý menovaný však zdôraznil, že na jeden večer by na to mohli zabudnúť.

Holyfield stál naposledy v súťažnom ringu v roku 2011, keď zdolal Dána Briana Nielsena.

debata chyba
Viac na túto tému: #Mike Tyson #Evander Holyfield