Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bľabotal a zaspával v živom vysielaní. Tyson vysvetľoval bizarný rozhovor

Jeho návrat do ringu vzbudzuje veľký záujem. Fanúšikovia, ktorí čakali, že im Mike Tyson vo videorozhovore pre televíznu šou Good Morning Britain v ITV poskytne zaujímavé zákulisné informácie z prípravy na novembrový exhibičný duel s Royom Jonesom, však zostali sklamaní. Boli svedkami bizarnej scény.

14.10.2020 11:30
debata

Tyson pôsobil unavene, zaspával, hovoril z cesty, jeho odpovede boli nezrozumiteľné a prekvapili aj ostrieľané moderátorské hviezdy Piersa Morgana a Susannu Reidovú.

Päťdesiaťštyriročná boxerská legenda sa netají záľubou k marihuane a priaznivci začali špekulovať, že mohla za jej stav.

Tyson to poprel na twitteri. Po náročnom tréningu bol vraj vyčerpaný a potrápil ho aj osemhodinový časový posun medzi západným pobrežím Spojených štátov a Londýnom.

Britská ranná šou prebiehala v čase, keď bol v Los Angeles neskorý večer.

„Snažil som sa zostať hore na interview, ale zaspal som. Keď raz zaspím, som ako lev a vtedy sa ťažko prebúdzam. Trénujem tvrdo a chodím skoro spávať. Nemal som pred sebou monitor, takže som vás (moderátorov, pozn.) nemohol vidieť a zabudol som pozerať do kamery,“ vysvetľoval Tyson.

Morgan mu hneď odpovedal: „Bez problémov, šampión. Videli sme, že si trochu unavený, v Los Angeles bol už neskorý večer. Vážime si túto správu, keďže niektorí diváci boli znepokojení.“

Najmladší kráľ ťažkej váhy (o rekord sa postaral v novembri 1986) napríklad na otázku, čo si myslí o súperovi odpovedal: „Je mi jedno, čo o mne hovorí. Som pripravený na súboj v sobotu 28. novembra.“

Moderátorov tiež zaujímalo, či sa nebojí vstupu do ringu v jeho veku. „Je skvelé, že proti sebe môžeme nastúpiť. Malo sa to stať už dávno, ale, nanešťastie, k tomu príde až teraz. Bude to úžasné,“ reagoval.

Tyson svoj tvrdý tréningový režim servíruje fanúšikom na sociálnych sieťach. Duel s 51-ročným Jonesom je naplánovaný v Kalifornii na poslednú novembrovú sobotu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mike Tyson