Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nejem nič, čo má otca a matku, hovoril Tyson. Teraz sa posilňuje losmi a bizónmi

Boxerská legenda Mike Tyson už takmer rok zapĺňa stránky internetu a novín svojím návratom do ringu.

21.09.2020 19:30
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

November 28th on PPV #TysonJones

Príspevok, ktorý zdieľa Mike Tyson (@miketyson),

Sociálne siete žijú videami z jeho tvrdej prípravy, fanúšikovia aj odborníci žasnú nad jeho vyrysovanou postavou v 54 rokoch. Najnovšie sa Tyson pochválil tým, že za drastickou zmenou v jeho vzhľade aj príprave je tiež zmena jedálnička.

Po desiatich rokoch opäť začal jesť mäso, aby zosilnel. Zeleninu či čučoriedky dokonca označil za jed vo svojej súčasnej strave.

Ešte pred rokom „Železný Mike“ v istom rozhovore povedal, že je prísny vegán. „Nejem nič, čo má otca a matku. To znamená, že konzumujem len zeleninu a podobnú stravu.“

Odvtedy sa veľa zmenilo.

„Prestal som s vegánskou stravou a vrátil som sa k mäsu, aby som nadobudol stratenú silu. Najradšej mám divé zvieratá – losy a bizóny. A pomáha to, cítim sa čoraz lepšie,“ uviedol Mike Tyson v podcaste s Joeom Roganom, cituje ho aj nemecký portál sport1.de.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Post workout I refuel with @blackenergydrinkpl

Príspevok, ktorý zdieľa Mike Tyson (@miketyson),

Tyson sa pripravuje na novembrový návrat do ringu po 15 rokoch. Exhibičný súboj päťdesiatnikov Tysona a Roya Jonesa ml. sa uskutoční počas víkendu Vďakyvzdania v Dignity Health Sports Parku v kalifornskom Los Angeles.

The Ring uvádza, že odložením súboja o dva a pol mesiaca na obdobie sviatku Vďakyvzdania bude môcť Tysonov tím zvýšiť príjmy z tejto pozoruhodnej akcie.

ESPN prišla so zdôvodnením, že posun bol nevyhnutný z pohľadu lepšieho zabezpečenia medzinárodných televíznych práv a platieb za sledovanie duelu prostredníctvom aplikácie či zábavnej sociálnej platformy Triller.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Iron will.

Príspevok, ktorý zdieľa Mike Tyson (@miketyson),

Konfrontácia medzi Tysonom a Jonesom medzi povrazmi visela vo vzduchu už v roku 2003, keď mladší z oboch boxerov Jones zdolal Johna Ruiza a stal sa šampiónom organizácie WBA v superťažkej hmotnosti.

Nestihli ho však zorganizovať, lebo Tyson v roku 2005 ukončil kariéru. Zdolal ho vtedy Ír Kevin McBride a bola to jeho šiesta prehra v 58 súbojoch v profiringu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Mike Tyson #Roy Jones