Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tyson šokuje: Sláva Alahovi, nemám nič. Už okolo mňa nekrúžia supy

Čoskoro ho opäť uvidíme v ringu. Teší sa na to celý svet. Ale predsa len to bude iný Mike Tyson, akého sme poznali. Bude to šťastný Mike. Ale na mizine!

13.07.2020 07:20
Mike Tyson Foto: ,
Mike Tyson.
debata

Ako žil Tyson vie azda každý. Bol to neusporiadaný život, kde tisíc, či stovky tisíc dolárov neboli nikdy problém. V roku 2003 dokonca vyhlásil osobný bankrot. Jeho majetok ešte predtým odhadovali na 300 miliónov amerických dolárov.

Jeho súčasné finančné problémy môže vyriešiť aj veľkofilm, ktorý o ňom pripravujú. Práve hviezda natáčania sa o Tysonovi rozhovorila takto:

„Jedného dňa som Mikeovi zavolal a pýtam sa, ako sa mu darí,“ povedal v relácii All The Smoke herec Jamie Foxx, známy napríklad z filmu Divoký Django, ktorý si Tysona zahrá.

„A on vraví: Sláva Alahovi, brat, som šťastný! Tak sa pýtam prečo, čo ťa robí šťastným? A on hovorí: Som šťastný, pretože už nemám žiadne peniaze.“

„Divil som sa tomu, pýtam sa ho, prečo ho práve toto robí šťastným,“ pokračoval herec. „A on na to: Pretože už mi nikto nemôže nič vziať. Už okolo mňa nekrúžía žiadni supy. Preto som jednoducho šťastný.“

Tyson krátko po vyhlásení osobného bankrotu bojoval s dlhmi, dohromady nazbieral pohľadávky za takmer 200 miliónov USD. Z dlhov sa vraj dokázal vyhrabať.

Súboj Tyson Fury - Deontay Wilder vo fotografiách Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Momentka zo zápasu Tyson Fury - Deontay Wilder.
debata chyba
Viac na túto tému: #Mike Tyson