Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zdolal depresie, na rade je Železný Mike. Formu naberá i predstaviteľ Tysona

Bude súperom hviezdneho navrátilca? Bývalý boxerský šampión v ťažkej váhe Shannon Briggs stál naposledy v ringu v roku 2016. Má v ňom skvelú bilanciu: 60 víťazstiev, 6 prehier, 1 remízu.

20.06.2020 15:02
debata
Najlepší boxeri ťažkej váhy podľa knokautov Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
98. Vladimir Kličko (Ukrajina, box).

Blysol viacerými pozoruhodnými skalpmi. Medzi pamätné patrí zdolanie Georga Foremana a Raya Mercera.

Štyridsaťosemročný Američan podobne ako jeho krajan Mike Tyson plánuje návrat. V apríli podpísal zmluvu na súboj bez rukavíc v organizácii Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC). Dôkazom toho, že prípravu neberie na ľahkú váhu, je jeho nedávny príspevok na Instagrame.

Pästiar s prezývkou Kanón v ňom ukázal parádnu formu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Send em!!!! WHAT!!!! #LETSGOCHAMP

Príspevok, ktorý zdieľa Shannon Briggs (@cannon_briggs),

Netají, že by sa rád stretol s Tysonom. "Už v tom sú peniaze. Veľa nemôžem prezradiť, takže to nechám tak. Bude to pre charitu, exhibícia. Po nej však uvidíme, čo v nás ešte zostalo.

Tyson má prirodzene tvrdé údery, môže mi zlomiť rebrá. Takže musím byť pripravený," cituje Briggsa talkSPORT.

O 6 rokov starší Tyson bol jeho veľkou inšpiráciou.

"Pochádzame z rovnakej štvrte (Brownsville v Brooklyne, pozn.). Môžeme ukázať niečo, o čom bude hovoriť celý svet. Som stále v dobrej kondícii, ale v nasledujúcich troch mesiacoch ma čaká tvrdá drina.

Pred desiatimi rokmi ma trápili depresie, zápasil som s nadváhou a napchával sa liekmi na predpis. Prenasledovali ma aj samovražedné myšlienky. Mám šťastie, že som sa mohol vrátiť k tomuto športu," doplnil Briggs, ktorý je aj hercom.

O Tysonovi sa pripravuje životopisný film, v ktorom Železného Mika stvárni oscarový herec Jamie Foxx. S pästiarom sa poznajú dlhé desaťročia. S fyzickou prípravou už 52-ročná hollywoodska hviezda začala pred niekoľkými mesiacmi. Pozrite si jeho formu:

debata chyba
Viac na túto tému: #Jamie Foxx #Mike Tyson #Shannon Briggs