Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tyson opäť ohúril a velebil McGregora. Sú to sra.ky, reagoval tábor Mayweathera

August 2017, Las Vegas. Floyd Mayweather víťazí v ostro sledovanom boxerskom zápase nad Conorom McGregorom. Írsky MMA bojovník sa statočne držal až do 10. kola, Američan ho zdolal technickým K.O.

23.05.2020 11:04
debata
Súboj Mayweather vs. McGregor v obrazoch Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Floyd Mayweather po zápase proti Conorovi...

Pre Mayweathera išlo o päťdesiaty duel (ani v jednom neprehral), podľa oficiálnych štatistík trafil súpera 170-krát z 320 úderov. McGregor vo svojej pästiarskej premiére zo 430 pokusov zasiahol súpera 111-krát.

Aj tieto údaje vypovedajú o tom, že hviezda UFC v dueli rozhodne neutŕžila hanbu. Naopak, ukázala oveľa viac, ako sa očakávalo a vyslúžila si veľký rešpekt.

Pred niekoľkými dňami McGregora pochválila aj boxerská legenda Mike Tyson. Päťdesiattriročný Američan sa pripravuje na návrat. Na internete sa objavilo nové video potvrdzujúce jeho formu.

Naspäť však k slovám Železného Mika na adresu McGregora:

„Nikdy predtým neabsolvoval boxerský duel, že? Napriek tomu desať kôl tlačil najväčšieho boxera posledných 100 rokov. Pôvodne to mal byť zápas na jedno, maximálne dve kolá. Floyd očakával jednoduchý súboj, ale potil krv, aby uspel. Conor si udržal pokoj a vydržal 10 kôl. Je to niečo také, ako keby prišiel úplný nováčik a odboxoval so mnou 10 kôl. Je to skutočný tvrďas. Z môjho pohľadu je víťaz,“ povedal Tyson vo svojom podcaste.

Conor na tieto slová reagoval na Twitteri a vyjadril túžbu po odvete:

„Bol to skvelý zápas, práve som si ho opäť pozrel. Prvé kolá som vyhral a dokonca aj neskôr, keď mi odchádzali nohy, som ho prekonal. Dostal som veľa chvál od známych mien z boxerského sveta, za čo som vďačný. Najviac si vážim slová Mika Tysona. Neviem sa dočkať druhej časti.“

Slová dvojice nenechali chladným Mayweatherovho strýka Jeffa, bývalého šampióna organizácie IBO. Tvrdí, že Floyd mohol sknokautovať McGregora v dueli kedykoľvek chcel.

„Nemyslím si, že Mike Tyson vyslovil tieto sra.ky. Ok, naznačil to, ale podarilo sa Conorovi McGregorovi vyhrať? Nezaujíma ma, ako dobre si počínal. Ale vyhral? 0dpadol, schytal knokaut. Myslím, že Floyd ho mohol poslať k zemi kedykoľvek chcel. Hocijaký iný boxer by ho knokautoval v jednom alebo dvoch kolách. Neviem, odkiaľ berú tie sra.ky, že vyhral pár kôl. Podľa mňa nebol lepší ani v jednom,“ soptil kouč.

Prinúti ho prípadná odveta prehodnotiť tieto slová?

debata chyba
Viac na túto tému: #Mike Tyson #Floyd Mayweather #Conor McGregor