Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zdvihol viac ako pol tony. Hora z Hry o tróny prekonal rekord v mŕtvom ťahu

Islandský silák a herec Hafthor Björnsson vytvoril nový svetový rekord v mŕtvom ťahu. Populárny Gregor Clegane (Hora) zo série Hra o tróny dokázal od zeme odlepiť a zdvihnúť 501 kilogramov, čím vylepšil doterajšie maximum Eddieho Halla z roku 2016 (500 kg).

03.05.2020 08:27
debata (12)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I have no words. What an amazing day, one I will remember for the rest of my life. I said I was coming for it and once I set my mind on something I’m a dog with a bone. Want to give a huge shoutout to my family, friends, coaches, fans, sponsors and haters, all of whom helped this lift be possible. If you want to show some extra support head over to my YouTube, hit subscribe and check out my latest video where you can see some behind the scenes! Thank you all for your support! Support a family business - hafthorbjornsson.com . @roguefitness @reignbodyfuel @revive_md @transparentlabs @sbdapparel @kindafitkindafat_apparel @freezesleeve @coresportsworld @worldsultimatestrongman @australianstrengthcoach @stanefferding @theverticaldiet @andrireyr @stefansolvi @runarhrodi @kelc33

Príspevok, ktorý zdieľa Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson),

Jeho pokus mohli fanúšikovia sledovať v sobotu naživo na streame na twitterovom kanáli ESPN. Dvojmetrový a 205 centimetrov vysoký „obor“ zvládol zdvihnúť 501 kg vážiacu činku v telocvični Thor's Power Gym v Reykjavíku a držal ju požadované dve sekundy.

Úspešný pokus oslávil mohutným revom. „Nemám slov. Aký úžasný deň! Budem naň spomínať do konca života,“ napísal na Instagrame 31-ročný Björnsson.

Islanďan vyhral v roku 2018 súťaž World's Strongest Man (Najsilnejší muž). V marci triumfoval tretíkrát za sebou na prestížnej súťaži Arnold Strongman Classic.

12 debata chyba
Viac na túto tému: #Hry o tróny #Hafthor Björnsson