Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tyson predviedol úžasnú formu. Foreman mu radí, aby sa nevracal

Šokoval svet, keď oznámil, že sa vracia do ringu. Americký boxer Mike Tyson má 53 rokov, posledný profesionálny zápas absolvoval v júni 2005.

02.05.2020 09:34
debata (4)

Najmladší šampión v histórii ťažkej váhy túži po pár exhibičných zápasoch na 3–4 kolá. „Chcem niekoľko charitatívnych duelov. Peniaze pôjdu na pomoc bezdomovcom a drogovo závislým srá*om ako som bol ja,“ oznámil Tyson.

Najstarší majster sveta v ťažkej váhe George Foreman však „Železnému Mikovi“ návrat neodporúča. „Tyson urobil pre box už dosť úžasných vecí. Nepotrebuje si viac dokazovať. Je v Sieni slávy, bol vynikajúci pästiar,“ povedal Foreman pre World Boxing News.

Tyson zatiaľ neberie varovanie do úvahy a pokračuje v tréningu. V piatok zverejnil video, kde cvičí svoju obávanú kombináciu. Úderom nechýba správna tvrdosť a dynamika. „Opakujem si pár kombinácií. Zatiaľ to nie je nič úžasné,“ napísal v komentári pod videom.

Fanúšikov zaujala rýchlosť Tysona v 53 rokoch. Pýtajú sa, v akej forme bude po dlhšom tréningu, keď takto vyzerá „opakovanie pár kombinácií“. Zatiaľ je otázne, akým smerom sa bude uberať návrat Tysona. Isté je, že má na to, aby aj v pokročilom veku zavaril súperom v exhibíciách.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Mike Tyson #George Foreman