Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Žiť je pre mňa tažšie ako umrieť, vraví Tyson. Z jeho pohybov vám spadne sánka

Jeho život pripomína horskú dráhu. V dvadsiatke sa stal svetovým šampiónom, neskôr strávil tri roky vo väzení. Po prepustení mal na účte asi 400 miliónov dolárov, o niekoľko rokov však vyhlásil bankrot. Mohlo za to viacero závislostí a neuvážené rozhadzovanie. Odštartoval hereckú kariéru a zatiaľ mu jeho nové výzvy vychádzajú.

24.03.2020 09:18
debata (1)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

“Had a lot of laughs with my brother @troubleman31 on his podcast expediTIously. Listen to the full episode on @podcastone “

Príspevok, ktorý zdieľa Mike Tyson (@miketyson),

Mike Tyson sa zmenil. Päťdesiattriročný legendárny boxer rozbehol niekoľko projektov, má vlastný podcast, na javisku predvádza šou jedného muža, má farmu, na ktorej pestuje marihuanu. Jeden z najslávnejších pästiarov sveta poskytol otvorený rozhovor pre magazín The Sportsman.

„Čím viac sa naučíme o sebe, tým viac vieme o živote. Narodili v nevedomí a zomrieme nevediac, odkiaľ sme prišli. Ale náš život nás pripraví na smrť. Nevieme o tom stále ani ho.no, ale keď sa dostaneme do istého veku, nebojíme sa smrti tak, ako keď sme boli mladí,“ zafilozofoval si Tyson.

„Počas kariéry som vedel, že môžem umrieť počas tréningu či zápasu. Ale nebál som sa, pretože som si myslel, že keď niekto zo súperov zomrie, budem za tým ja. Toto sebavedomie bolo mojím mechanizmom prežitia. Čím viac však viem o neexistencii, tým viac som ochotný zomrieť,“ povedal Tyson.

Rozhovor vyústil do otázky, či sa teší na smrť. „Áno. Nebojím sa jej. Žiť je pre mňa asi ťažšie ako zomrieť. Život si vyžaduje veľa odvahy, bez nej sa s ním nemôžete popasovať. Žitie je cesta, boj. Ľudia majú všetko, ale aj tak bojujú. Berieme sa príliš vážne, myslíme si, že sme niekým, že sme špeciálnymi. Nie sme nikým! Povesť stojí za ho.no,“ zamýšľal sa.

Niekdajší šampión ťažkej váhy priznal, že v ňom občas čelí vnútornému boju. „Niekedy sa u mňa dostavia záchvaty. Ale nie ako predtým, keď som s nimi bojoval celý deň.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Comment below who you think will win the @bronzebomber vs @gypsyking101 rematch then place your bets online at Parimatch #parimatch #wilderfury

Príspevok, ktorý zdieľa Mike Tyson (@miketyson),

Dostal aj otázku na Tysona Furyho. „Mám ho veľmi rád. Som hrdý a cením si, že mu dali meno po mne. Bol som skutočne vďačný, keď som sa to dozvedel. Spolu s Anthonym Joshuom sú v najlepšej možnej forme, ay mohli z tohto športu vyťažiť čo najviac. Rád by som si pozrel ich vzájomný súboj. Bojovalo by sa aj o obrovské peniaze,“ dodal.

Aj Tyson v čase koronavírusu poctivo dodržiava karanténu. Na Instagrame uverejnil video z kuchyne, ktoré sa stalo hitom internetu. Predviedol obdivuhodnú techniku, ktorá ho zdobila počas najväčšej slávy. Za tréningového partnera vybral svojho psa Marsa:

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Mike Tyson #Tyson Fury