Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šport extra. Nová príloha Pravdy pre každého fanúšika

V denníku Pravda nájdete v piatok 13. marca novú prílohu s názvom Šport extra. Vychádzať bude každý týždeň.

12.03.2020 05:03
debata

Nájdete v nej témy, rozhovory, profily slávnych i menej známych športovcov. Odporučíme vám, čo by ste si na športových kanáloch nemali nechať počas nasledujúceho týždňa ujsť. Ale aj to, čo nás počas toho uplynulého najviac zaujalo.

V prvom čísle, ktoré vychádza na dvanástich stranách, sa dočítate o:

  • tom, aká je či bola Petra Vlhová na svahoch i mimo nich, aký mala v detstve vzťah s bratom Borisom, prečo o nej otec Igor Vlha hovorí, že je mrchavá.
  • novom fenoméne, ktorý vtrhol do sveta športu – MMA. Súčasťou témy je exkluzívny rozhovor s Pavlom Nerudom, mozgom organizácie Oktagon. Predstavíme vám najväčšie hviezdy tohto športu, uvedieme vás do jeho zákulisia.
Šport extra. Foto: Pravda
Sport extra Šport extra.
  • všetkom, čo súvisí so štartom novej sezóny F1. V prehľadnej infografike vám predstavíme jazdcov a ich monoposty. Názory na priebeh najatraktívnejších motoristických pretekov sveta vyjadria experti – Števo Eisele či Richard Gonda.
  • tom, prečo slávneho tenistu Ivana Lendla prezývali Ivan Hrozný. Profil českého velikána prinášame v súvislosti s oslavou jeho jubilea.
  • tom, čo nás počas uplynulého týždňa zaujalo, ale aj to, čo si určite počas najbližších dní pozrieme na športových kanáloch.

Rozšírené športové čítanie nájdete v Pravde každý piatok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Šport extra