Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Motivácia pre obe strany. Joshua bude čeliť Kobre na štadióne Tottenhamu

Britský boxer Anthony Joshua na sociálnej sieti twitter oznámil dátum, kedy bude obhajovať opasky v organizáciách IBF, WBA a WBO.

03.03.2020 12:17
Box Joshua Povetkin Foto: ,
Presná ľavačka Anthonyho Joshuu v súboji proti Alexandrovi Povetkinovi.
debata

V sobotu 20. júna sa predstaví na štadióne futbalového klubu Tottenham Hotspur v Londýne proti Bulharovi Kubratovi Pulevovi. Pre Joshuu to bude prvý boxerský zápas na území Veľkej Británie od septembra 2018, keď zdolal Rusa Alexandra Povetkina.

Joshua mal s Pulevom boxovať už v októbri 2017, ale Bulhar napokon nemohol do súboja nastúpiť pre zranenie ramena. Nahradil ho Francúz Carlos Takam, ale s 30-ročným rodákom z Watfordu prehral po kontroverznom technickom K.O.

Promotér Eddie Hearn minulý týždeň pripustil možnosť britského súboja Anthony Joshua – Tyson Fury, ale druhého menovaného boxera čaká 18. júla v Las Vegas tretí vzájomný súboj s Američanom Deontayom Wilderom.

Pulev, ktorého prezývajú Kobra, je bývalým európskym šampiónom v ťažkej váhe. V 29 zápasoch utrpel iba jednu prehru, keď ho v novembri 2015 knokautoval v piatom kole Ukrajinec Vladimir Kličko. Už vo februári uisťoval Joshuu, že je pripravený prísť do Londýna a poraziť ho pred jeho fanúšikmi. Teraz je rád, že šancu dostane.

„Som šťastný, že mám príležitosť ukázať celému svetu, aký silný v skutočnosti som,“ povedal Pulev, cituje ho BBC.

Premiéra nového štadióna Tottenhamu Fotogaléria - 22 fotiek Všetky fotky
Tottenham Hotspur Stadium pred testovacím...
debata chyba
Viac na túto tému: #Kubrat Pulev #Anthony Joshua