Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Motivácia pre obe strany. Joshua bude čeliť Kobre na štadióne Tottenhamu

Britský boxer Anthony Joshua na sociálnej sieti twitter oznámil dátum, kedy bude obhajovať opasky v organizáciách IBF, WBA a WBO.

03.03.2020 12:17
Box Joshua Povetkin Foto: ,
Presná ľavačka Anthonyho Joshuu v súboji proti Alexandrovi Povetkinovi.
debata

V sobotu 20. júna sa predstaví na štadióne futbalového klubu Tottenham Hotspur v Londýne proti Bulharovi Kubratovi Pulevovi. Pre Joshuu to bude prvý boxerský zápas na území Veľkej Británie od septembra 2018, keď zdolal Rusa Alexandra Povetkina.

Joshua mal s Pulevom boxovať už v októbri 2017, ale Bulhar napokon nemohol do súboja nastúpiť pre zranenie ramena. Nahradil ho Francúz Carlos Takam, ale s 30-ročným rodákom z Watfordu prehral po kontroverznom technickom K.O.

Promotér Eddie Hearn minulý týždeň pripustil možnosť britského súboja Anthony Joshua – Tyson Fury, ale druhého menovaného boxera čaká 18. júla v Las Vegas tretí vzájomný súboj s Američanom Deontayom Wilderom.

Pulev, ktorého prezývajú Kobra, je bývalým európskym šampiónom v ťažkej váhe. V 29 zápasoch utrpel iba jednu prehru, keď ho v novembri 2015 knokautoval v piatom kole Ukrajinec Vladimir Kličko. Už vo februári uisťoval Joshuu, že je pripravený prísť do Londýna a poraziť ho pred jeho fanúšikmi. Teraz je rád, že šancu dostane.

„Som šťastný, že mám príležitosť ukázať celému svetu, aký silný v skutočnosti som,“ povedal Pulev, cituje ho BBC.

Premiéra nového štadióna Tottenhamu Fotogaléria - 22 fotiek Všetky fotky
Tottenham Hotspur Stadium pred testovacím...
debata chyba
Viac na túto tému: #Kubrat Pulev #Anthony Joshua