Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Végh zbiera ovocie tvrdej práce. Neprajníkom poslal silný odkaz

Šokujúci začiatok. Nádherný koniec. Rok 2019 v podaní Attilu Végha sa napriek nelichotivému štartu skončil skvele.

09.01.2020 09:42
Attila Végh MMA Foto:
Attila Végh na podujatí Oktagon 15.
debata (4)

Keď ho v júni knokautoval americký veterán Virgil Zwicker, mnohí Végha odpisovali. Slovenský gladiátor sa však odrazil od dna a druhú polovicu skončeného roka odpálil vo veľkom štýle.

Uspel v zápase storočia, s Karlosom Vémolom sa veľmi nezapotil. Velikána poslal k zemi za dve minúty a užíva si nevídanú slávu. Dva mesiace po veľkom víťazstve prežil Végh najkrajší deň svojho života.

Video

"Neuveriteľný zážitok. Od začiatku som bol pri pôrode a zažil som najkrajší pocit, aký človek môže mať. Mám najsilnejšiu ženu na svete. Dokonca som prestrihol pupočnú šnúru,“ pochválil sa v rozhovore pre český Sport.

Attila junior aj manželka Natália sú v poriadku a užívajú si spoločné chvíle. Végh ich nemieni skracovať. Prvorodeného syna i jeho prvé mesiace si chce užiť čo najviac.

"Brutálne si to užívam. Darí sa mi. Vyhral som zápas storočia, narodilo sa nám zdravé dieťa. Radujem sa z toho a ďakujem Bohu, lebo zbieram ovocie za drinu, ktorú som podstúpil,“ pokračoval Végh.

Galavečer MMA Oktagon 15 - Végh vs. Vémola Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Attila Végh a Karlos Vémola pred zápasom.

Všetky veľké momenty jeho kariéry, neľahké začiatky, ba dokonca aj narodenie syna zachytí pripravovaný film. Po víťazstve v O2 aréne sa zvýšil záujem o Véghovu osobu. Tridsaťštyriročný bojovník však uisťuje svojich priaznivcov, že mu sláva nestúpne do hlavy.

"Som stále nohami na zemi. Môžu sa vyskytnúť rôzne okolnosti, ale ja sa nikdy nezmením. Zostanem tým človek, akým som,“ doplnil Végh.

A čo si sľubuje od dokumentu, ktorý zmapuje jeho životnú cestu?

"Moji priaznivci uvidia, akú cestu mám za sebou. Nech si nemyslia, že som na vrchole len tak. Veľa z nich si hovorí: Vyhral jeden zápas a už je slávny…

Je jasné, že sa nájdu aj zakomplexovaní ľudia. To je bežná vec. Všetkých pozdravujem, prajem im veľa zdravia a nech sa im darí,“ uzavrel Végh.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #MMA #Karlos Vémola #Attila Végh