Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Vémola chce odvetu: Stanem sa nočnou morou Végha

Po víťazstve nad Attilom Véghom chcel veľké meno v Oktagone. A potom vysnívaný návrat do najprestížnejšej organizácie zmiešaných bojových umení UFC. Plán Karlosa Vémolu však stroskotal už na slovenskej prekážke.

11.11.2019 08:44
karlod Foto:
Karlos Vémola po prehre s Attilom Véghom.
debata (24)

Očakávaný „Zápas storočia“ trval len dve minúty a päť sekúnd. Od úvodu lepší Attila Végh pravačkou knokautoval Čecha. Bol rýchlejší a ľahší v pohybe, presnejší v úderoch. Vémola sa vôbec nedostal k obľúbenému zápaseniu na zemi.

Galavečer MMA Oktagon 15 - Végh vs. Vémola Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Attila Végh a Karlos Vémola pred zápasom.

Bývalý zápasník UFC po zápase priznal, že „zamrzol“ v búrlivej atmosfére vypredanej O2 Arény v Prahe. V sobotu po zápase ešte nevedel jednoznačne povedať, čo chce so svojou kariérou urobiť ďalej. Neprešiel však ani deň a vyslal jednoznačný odkaz Véghovi:

"Stanem sa jeho (Véghovou) nočnou morou. Pôjdem tvrdo za Paľom (Nerudom), Ondrom (Novotným, obaja promotéri Oktagonu) a Attilom po svoju odvetu. Zaslúžim si ju, pretože sa mi zrútil sen, ktorý budujem šesť rokov. Nedovolím, aby sa mi zrútil kvôli jednému úderu. Potrebujem v hlave vedieť, že som prehral s lepším bojovníkom.

Prajem Attilovi a jeho rodine pekné sviatky, nech si užíva zaslúžené víťazstvo, no v roku 2020 budem späť! Odvetu nedlží len mne, no aj všetkým slovenským fanúšikom. Tisíce ich prišli do Prahy a podporovali ho. Pre česko-slovenské MMA urobili veľmi veľa a zaslúžia si zápas takéhoto formátu aj na Slovensku."

Zo slov Vémolu, ktorého stanovisko zdieľal na Facebooku oficiálny účet Oktagonu, je zrejmé, že prípadná odveta sa uskutoční na Slovensku. Naplniť by sa tak mohla jeho vízia, ktorú prezentoval v nedávnej minulosti, a to podujatie v MMA na vypredanom futbalovom štadióne.

Ak by Zimný štadión Ondreja Nepelu v Bratislave masívnemu podujatiu z kapacitných dôvodov nepostačoval, do úvahy prichádzajú Tehelné pole v hlavnom meste či futbalová City Aréna v Trnave. Dočkáme sa „Zápasu storočia II“?

© Autorské práva vyhradené

24 debata chyba
Viac na túto tému: #Oktagon #Karlos Vémola #Attila Végh #zápas storočia