Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chceš ma, McGregor? Vyhraj desať zápasov, odkazuje Chabib

Zatiaľ čo Conor McGregor chodí po svete a vyhlasuje, že už čoskoro príde k jeho odvetnému zápasu s Chabibom Nurmagomedovom, jeho rival si to nemyslí.

09.11.2019 14:31
Conor McGregor, Chabib Nurmagomedov Foto: ,
Moment z októbra minulého roka. Chabib Nurmagomedov uškrtil Conora McGregora.
debata (2)

Rus sa odmieta stretnúť s kontroverzným Írom skôr, ako vyhrá dostatočný počet zápasov. V opačnom prípade si súboj s ním nezaslúži.

„Chce tento opasok? Pamätám si, že keď som po ňom túžil ja, musel som vyhrať deväť či desať zápasov. Až potom som mohol vyzvať McGregora. Nech postupuje rovnako,“ odkazuje Nurmagomedov.

Jeho sok naznačil, že pred odvetou s Chabibom má v pláne dva zápasy. To však šampiónovi ľahkej váhy UFC rozhodne nestačí.

Stotožnený nie je ani s tým, že jeho plánový duel s Tonym Fergusonom by sa mal v marci uskutočniť v Las Vegas – teda na mieste, kde vlani zdolal McGregora, pričom po zápase sa medzi obomi tábormi strhla nevídaná mela. Chabib dokonca preliezol cez klietku a skočil do hľadiska.

Zostrih zo zápasu McGregor - Nurmagomedov.

Za to dostal mastnú pokutu.

„Ak sa mi neospravedlnia za udelenie pokuty, v Las Vegas bojovať nebudem. V takom prípade by sa zápas mohol uskutočniť v apríli v New Yorku,“ uviedol Chabib

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Conor McGregor #MMA #Chabib Nurmagomedov