Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Z japonského chaosu ťažil Woods. Vyrovnal 54-ročný rekord

Slovenský reprezentant v golfe Rory Sabbatini obsadil na turnaji PGA Zozo Championship v japonskom meste Inzai 33. miesto.

28.10.2019 08:24 , aktualizované: 08:46
Tiger Woods Foto: ,
Tiger Woods triumfoval na turnaji v japonskom meste Inzai a 82. víťazstvom na okruhu PGA vyrovnal rekord Sama Sneada.
debata

Sabbatini absolvoval všetky jamky s celkovým súčtom 277/-3. Z triumfu sa tešil Američan Tiger Woods, ktorý vyrovnal 82. víťazstvom na okruhu PGA rekord Sama Sneada.

„Je to veľké číslo. Bohužiaľ ma v kariére sprevádzali rôzne problémy, trápil ma chrbát a niekoľko rokov som nehral, takže to vyzeralo, že rekord nedosiahnem,“ povedal Woods. „Všetko je to o vyrovnanosti výkonov. Sam tak hral do päťdesiatich rokov, ja som mal štyridsať,“ dodal.

Snead si v roku 1965 pripísal rekordný triumf vo veku 52 rokov a štyridsaťtriročný Woods dúfa, že aj on bude ešte dlho hrať.

„Ale keby ste sa ma spýtali pred pár rokmi, tak by som odpovedal inak. Teraz však budúcnosť vyzerá skvele, tak snáď si udržím výkonnosť,“ doplnil Woods, ktorý po prvýkrát na okruhu PGA triumfoval v roku 1996 a na konte má aj 15 víťazstiev na major turnajoch.

Turnaj sprevádzala nepriazeň počasia a viacerí účastníci, vrátane najväčších favoritov na prvenstvo, tak nestihli odohrať v nedeľu všetky jamky pre tmu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Tiger Woods #Rory Sabbatini #PGA Tour