Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dám si burger, steak a džús. Neporazený šampión UFC bavil pred zápasom fanúšikov

Khabib Nurmagomedov a Dustin Poirier si to rozdajú medzi sebou v sobotu v zápase UFC, ktorý bude hostiť Abú Zabí.

05.09.2019 21:42
Khabib Nurmagomedov Foto: ,
Neporazený ruský UFC šampión Khabib Nurmagomedov.
debata

Obaja bitkári absolvovali pred duelom verejný tréning určený pre fanúšikov. Premožiteľ írskeho bojovníka Conora McGregora z lanského októbra Nurmagomedov sa ale rozhodol pre netradičnú formu prípravy. Namiesto boxerských rukavíc si vzal do ruky mikrofón a odpovedal na otázky zvedavých obdivovateľov.

„Orol z Dagestanu“, ako znie jeho prezývka, nešiel trénovať do ringu, ale namiesto toho vyšiel na pódium a prihovoril sa fanúšikom. Ponúkol im možnosť konfrontovať ho rozličnými otázkami. Najoriginálnejšiu z nich odmenil darčekom v podobe trička. V dave sa ihneď strhol hukot a hlasné prekrikovanie sa.

Jedna z prvých otázok pre Khabiba smerovala na blížiaci sa sobotňajší zápas. Prvý zvedavec sa opýtal, či sa chystá od radosti tancovať, keď Poiriera porazí. „Môj otec vravieval, aby som nerobil to, čo neviem, takže radšej nebudem. Keď pôjdem do klietky, zatancujem maximálne so svojím súperom,“ odpovedal šampión UFC s úsmevom na tvári.

Ďalší fanúšik sa spýtal na to, či je náročné stať sa šampiónom, a ako to dokázal. Nurmagomedov zareagoval pohotovo: „Keď som sa narodil, môj otec mal telocvičňu. Trénoval som v nej každý deň, dlhých 25 rokov. A teraz som tu, neporazený UFC šampión v ľahkej váhe,“ prezradil návod, ako byť úspešným.

V plánoch na najbližšie dni a týždne má ruský bitkár jasno: „Po zápase v sobotu si doprajem zaslúžený oddych. Objednám si burger, steak a dám si k tomu džús. Potrebujem sa poriadne najesť. Teraz som hladný. Viete prečo orol lieta? Pretože má hlad. Presne tak sa teraz ja cítim,“ zakončil jednu zo svojich odpovedí.

Neporazený šampión UFC Khabib Nurmagomedov je favoritom proti Dustinovi Poirierovi v boji o zlatý opasok pre šampióna ľahkej váhy.

debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #Khabib Nurmagomedov #Dustin Poirier