Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Odveta najväčšieho zápasu v UFC? O McGregora nemám záujem

Írsky bojovník Conor McGregor je pre súperov neatraktívny. Najnovšie to potvrdil tridsaťročný bitkár Khabib Nurmagomedov.

02.09.2019 21:32
Khabib a McGregor Foto: ,
Conor McGregor (vľavo) v poslednom súboji s Khabibom Nurmagomedovom v októbri minulého roka.
debata

Na otázku, kedy bude odveta jeho súboja s McGregorom, o ktorú Ír požiadal, odpovedal pre ESPN jasne: Musel by vyhrať desať zápasov po sebe. Potom by sme sa mohli baviť o nejakej odvete." Duel týchto dvoch bitkárov sa odohral vlani v októbri a skončil sa v štvrtom kole víťazstvom Rusa.

Nurmagomedov sa už sústredí na sobotňajší zápas s Dustinom Poirierom, špecialistom v bojovom umení jiu jitsu. Nech už by sa tento zápas skončil akokoľvek, určite nebude ďalším súperom Khabiba najpopulárnejší zápasník MMA Conor McGregor. „Chcem súperiť s naozajstnými bitkármi – Dustinom Poirierom, Tonym Fergusonom alebo Georgesom St-Pierrom, ak by chcel,“ povedal ruský bojovník a na adresu rodáka z Dublinu dodal: „Nebudem sa biť s niekým, kto nikdy nevyhrá.“

Rovnako sa vyjadril aj sobotňajší americký súper Khabiba Nurmagomedova v ringu Dustin Poirier: „Na 100% by bol mojím ďalším súperom Tony Ferguson. O tom niet pochýb.“ A tak sa zdá, že cesta Íra späť do profesionálneho ringu bude viesť cez slabších súperov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Conor McGregor #Khabib Nurmagomedov