Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Z modly je hanba národa. Íri sa otáčajú McGregorovi chrbtom

Svet bojových umení je nekonečnou studnicou inšpiratívnych príbehov. Mnoho zápasníkov muselo doslova bojovať o svoje prežitie. Výnimku netvorí ani najväčšia hviezda MMA Conor McGregor. Z plynára v Dubline sa stal šampión vo dvoch hmotnostných kategóriách. Rovnako strhujúci je však i momentálny pohľad na jeho pád z trónu.

21.08.2019 08:05
McGregor Foto: ,
Conor McGregor je bývalý šampión v pérovej i ľahkej váhe organizácie UFC.
debata (22)

McGregor bojoval od novembra 2016 v klietke len raz. Vlani v októbri v sledovanom zápase prehral v boji o titul v ľahkej váhe s Chabibom Nurmagomedovom. Medzitým padol aj pri premiére v boxerskom ringu s legendou Floydom Mayweatherom.

Od prehry s Nurmagomedovom púta Ír pozornosť najmä excesmi mimo oktagonu. Hovorí sa o jeho ťažkých problémoch s alkoholom a psychikou. Najnovšie čelí škandálu, keď fyzicky napadol staršieho štamgasta v bare.

„Nechcem piť také sr*čky,“ povedal muž po tom, čo mu McGregor ponúkol prípitok s jeho značkou whisky. Bojovník organizácie UFC na tieto slová reagoval ľavým hákom priamo do tváre staršieho pána.

Zistilo sa, že ide o niekoľko mesiacov staré video, ktoré sa McGregorovmu tímu darilo tutlať. Keď však teraz vyšlo na povrch, je možné očakávať ďalšiu sankciu pre niekdajšiu pýchu Írska. Prvá, mimosúdna, už prišla. Priamo od jeho niekdajších obdivovateľov.

„Trest“ sa týka práve McGregorovej whisky Proper Twelve. Na sociálnych sieťach sa objavilo video majiteľa írskeho baru The Salty Shamrock Pub na Floride. Taktiež ponúkal nápoj, ktorý sa vo svete teší veľkej popularite.

Majiteľ pobúrený najnovším správaním sa McGregora reagoval a napriek stratám spolu s personálom vyliali plné fľašky do záchoda. Prázdne následne vyhodili do kontajnera, rovnako ako reklamu s podobizňou Conora McGregora.

„S ohľadom na nedávno zverejnené zbabelé a otrasné správanie sa takzvaného írskeho profesionálneho zápasníka Conora McGregora, nebude už náš podnik naďalej ponúkať alebo spájať meno s jeho produktami,“ napísal majiteľ Sean Rice na Facebooku.

A dodal: „Zbavíme sa jeho whisky takým spôsobom, aký zodpovedá jeho správaniu sa. Vyzývam každého majiteľa írskeho baru, aby urobil to isté. On nie je skutočný reprezentant Írska.“

© Autorské práva vyhradené

22 debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #Conor McGregor