Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Najrýchlejší knokaut v histórii v UFC. Nezdolaný bojovník padol po 5 sekundách

Američan Jon Jones obhájil titul v poloťažkej hmotnostnej kategórii na galavečere najprestížnejšej organizácie miešaných bojových umení UFC 239.

07.07.2019 10:58
Jorge Masvidal, Ben Askren Foto: ,
Jorge Masvidal v superrýchlom dueli poslal k zemi Bena Askrena.
debata (1)

V T-Mobile Arene v Las Vegas zdolal brazílskeho vyzývateľa Thiaga Santosa po piatich kolách rozdeleným výrokom rozhodcov (47:48, 48:47, 48:47).

Jones nenašiel premožiteľa od roku 2009 a bol veľkým favoritom aj v noci na nedeľu. Santos, ktorého väčšinu súboja limitovalo zranené koleno, mu však vzdoroval a takmer sa postaral o prekvapenie.

Omnoho suverénnejšie obhájila titul v bantamovej váhe žien Brazílčanka Amanada Nunesová, ktorá už v prvom kole zasiahla Američanku a bývalú šampiónku Holly Holmovú kopom do hlavy a po úderoch na podlahe triumfovala technickým knokautom. Nunesová neprehrala od roku 2014 a momentálne vlastní aj opasok v perovej divízii.

O najrýchlejší knokaut v histórii UFC sa postaral Američan Jorge Masvidal, ktorý okamžite po začiatku duelu welterovej váhy trafil krajana Bena Askrena letiacim kolenom do hlavy.

VIDEO: Najrýchlejšie K.O. v UFC v súboji Askren vs. Masvidal

Zápas sa oficiálne skončil už po piatich sekundách. Askren utrpel prvú prehru v desaťročnej profesionálnej kariére.

TV Pravda: S profesionálnym zápasníkom miešaných bojových umení (MMA) Ivanom Buchingerom sme sa v relácii Týždeň športe porozprávali o ďalších plánoch, rastúcej popularite MMA na Slovensku, ale aj o jeho súboji s írskou hviezdou Conorom McGregorom (vysielané 4. 4. 2019)

Video
1 debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #Jon Jones #Jorge Masvidal #Ben Askren