Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VIDEO: Devastujúci knokaut v UFC. Pettis umlčal veľkohubého Thompsona

Bridgestone Arena v Nashville bola počas víkendu dejiskom ďalšieho turnaja UFC Fight Night. Hlavný súboj večera obstarali Stephen Thompson a Anthony Pettis.

25.03.2019 07:38
UFC 229 Mixed Martial Arts Pettis Foto: ,
Anthony Pettis.
debata (1)

Favoritom bol na základe štatistík a aktuálnej formy Thompson, ktorý pred duelom vyhlásil, že jeho súper pôjde z oktagonu po kolenách.

Na začiatku to bola taktická bitka, ale v závere druhého kola udrel Pettis. Vymanil sa spod tlaku pri klietke a z jednej nohy pravačkou adresoval „úder Supermana“ presne na čeľusť rivala.

Toho museli ratovať lekári a napokon skončil v nemocnici na pozorovaní. Odtiaľ sa prostredníctvom sociálnych sietí prihovoril fanúšikom.

„Absolvoval som počas kariéry viac ako 80 zápasov, ale nikdy ma nikto predtým neknokautoval. Teraz áno a dokonca to bol chlapík, ktorý je nižší ako ja. Stále tomu nemôžem uveriť. Avšak urobil to výborne a tak rýchlo, že som nemal šancu zareagovať,“ priznal Thompson, ktorý má po víkende bilanciu v profesionálnom MMA 14–4–1.

Pettis si vylepšil štatistiky na 22–8–0 a je bližšie k tomu, aby dostal šancu zabojovať v titulovom zápase o kráľa welterovej váhy UFC.

VIDEO: Pettisov knokaut v čase 00:30 min

1 debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #MMA