Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Mayweather ho rozplakal, McGregor vyzval na súboj. Japonec reagoval

Kickboxer Tenšin Nasukawa by by sa mohol aspoň čiastočne revanšovať fanúšikom za nevydarenú silvestrovskú exhibíciu v Saitame, v ktorej podľahol bývalému profesionálnemu boxerovi Floydovi Mayweatherovi.

08.01.2019 14:36
Tenšin Nasukawa, Conor McGregor Foto:
Conor McGregor (vpravo) a Tenšin Nasukawa.
debata

Štyridsaťjedenročný Američan poslal o 21 rokov mladšieho Japonca na zem v úvodnom kole – už po 2 minútach a 19 sekundách. V ringu pristál uterák od trénera domáceho borca. Nasukawa po rýchlom konci neskrýval smútok a rozplakal sa. Mayweather zinkasoval 9 miliónov dolárov.

Nasukawu týždeň po prehre vyzval prostredníctvom Twittera zápasník zmiešaných bojových umení (MMA) Conor McGregor. „Rád by som šiel do Tokia a stretol sa s Tenšinom Nasukawom v exhibičnom zápase MMA. Ešte pred letom. Prosím, vybavte to tak rýchlo, ako to len pôjde,“ napísala írska hviezda.

Japonec zakrátko reagoval prostredníctvom sociálnych sietí: „Milý pán McGregor! Ďakujem, že si si spomenul na moje meno. Je pre mňa cťou, že vôbec uvažuješ o súboji proti mne. 58 kg a pravidlá kickboxu by nás mohli v v blízkej budúcnosti dostať do spoločného ringu.“

Čo na to 70-kilový McGregor?

debata chyba
Viac na túto tému: #Conor McGregor #Tenšin Nasukawa