Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mayweather ho rozplakal, McGregor vyzval na súboj. Japonec reagoval

Kickboxer Tenšin Nasukawa by by sa mohol aspoň čiastočne revanšovať fanúšikom za nevydarenú silvestrovskú exhibíciu v Saitame, v ktorej podľahol bývalému profesionálnemu boxerovi Floydovi Mayweatherovi.

08.01.2019 14:36
Tenšin Nasukawa, Conor McGregor Foto:
Conor McGregor (vpravo) a Tenšin Nasukawa.
debata

Štyridsaťjedenročný Američan poslal o 21 rokov mladšieho Japonca na zem v úvodnom kole – už po 2 minútach a 19 sekundách. V ringu pristál uterák od trénera domáceho borca. Nasukawa po rýchlom konci neskrýval smútok a rozplakal sa. Mayweather zinkasoval 9 miliónov dolárov.

Nasukawu týždeň po prehre vyzval prostredníctvom Twittera zápasník zmiešaných bojových umení (MMA) Conor McGregor. „Rád by som šiel do Tokia a stretol sa s Tenšinom Nasukawom v exhibičnom zápase MMA. Ešte pred letom. Prosím, vybavte to tak rýchlo, ako to len pôjde,“ napísala írska hviezda.

Japonec zakrátko reagoval prostredníctvom sociálnych sietí: „Milý pán McGregor! Ďakujem, že si si spomenul na moje meno. Je pre mňa cťou, že vôbec uvažuješ o súboji proti mne. 58 kg a pravidlá kickboxu by nás mohli v v blízkej budúcnosti dostať do spoločného ringu.“

Čo na to 70-kilový McGregor?

debata chyba
Viac na túto tému: #Conor McGregor #Tenšin Nasukawa