Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slafkovský: Teším sa na rozžiarené detské očká

Vodný slalomár Alexander Slafkovský sa teší na Vianoce v kruhu rodiny. Majster sveta 2018 z hliadok 3xC1 sa však popri oddychu bude cez sviatky venovať aj tréningu.

24.12.2018 18:00
Alexander Slafkovský Foto: ,
Alexander Slafkovský
debata

„Cez Vianoce to bude taký ‚polopokoj.‘ Budem s mojimi deťmi a popritom si urobím aj vlastné tréningy. Sviatky budeme tráviť u mojich rodičov aj so synovcom a najviac sa teším na tie radostné detské očká, keď si budú rozbaľovať darčeky. Na prelome rokov sa chystáme aj s priateľmi na chatu. Bude to aktívne, s deťmi sa budeme lyžovať a ja sa teším aj na skialp,“ povedal 35-ročný celkový víťaz Svetového pohára.

Siedmy najlepší športovec roka 2018 v novinárskej ankete zažil podľa vlastných slov najvyrovnanejšiu sezónu v kariére.

„Zo siedmich pretekov SP som bol štyrikrát na pódiu, čo bolo fantastické. Mrzia trošku dotyky na majstrovstvách Európy a sveta, kde som v oboch prípadoch prišiel o medailu. No pozerám sa na to tak, že všetko zlé je na niečo dobré a viem sa v príprave zamerať na to, aby som sa týchto chýb v budúcnosti vyvaroval,“ uviedol Slafkovský, ktorý sa na vodu prvýkrát v roku 2019 chystá 4. februára, keď odštartuje v Austrálii hlavné sústredenie na novú sezónu.

Športovec roka 2018 Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Slovenská zrakovo znevýhodnená lyžiarka...
debata chyba
Viac na túto tému: #Alexander Slafkovský #vodný slalom