Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Strelkyňa Štefečeková sa po úspešnom roku teší na Vianoce: Užijem si to

Športová strelkyňa Zuzana Rehák Štefečeková obsadila 3. miesto v ankete Športovec roka 2018.

24.12.2018 10:42
SR šport anketa Športovec roka Štefečeková Foto: ,
Strelkyňa Zuzana Rehák Štefečeková.
debata

Pozíciu medzi najlepšími jej zabezpečil dvojnásobný triumf na svetovom šampionáte v juhokórejskom Čchangwone, keď zvíťazila v individuálnom trape a takisto v mixe spolu s Erikom Vargom.

„Dvojnásobný triumf asi nikto nečakal a spolu s Erikom sme vybojovali všetky miestenky na olympiádu v Tokiu, ktoré sa dali. To je pre nás najpodstatnejšie a budúci rok bude o niečo voľnejší. Veľmi sa teším, že som opäť medzi najlepšími športovcami. Napĺňa ma to hrdosťou, no zároveň cítim aj zodpovednosť, aby som v nasledujúcom roku pokračovala v dobrých výkonoch,“ povedala pre TASR čoskoro 35-ročná svetová šampiónka, ktorá získala v tomto roku tiež kontinentálny titul v mix dvojitom trape spolu s Hubertom Andrzejom Olejnikom na podujatí v rakúskom Leobersdorfe.

Športovec roka 2018 Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Slovenská zrakovo znevýhodnená lyžiarka...

Po úspešnej sezóne sa Štefečeková teší na vianočné sviatky, ktoré bude tráviť u svojej mamy a tiež u svokrovcov.

„Dva dni budeme tam a dva tam. Veľmi sa na to teším, nemusím variť ani piecť, takže si to všetko užijem. Budem sledovať svojho syna, aby nezjedol všetky sladkosti, čo napiekli jeho staré mamy. Chcela by som si pozrieť aj nejaké rozprávky, no uvidím, či sa to bude pri mojom dieťati dať, pretože jeho to ešte vôbec nezaujíma. Silvestrovať budeme vo veľkom maminom dome, tam sa nás veľa zmestí a určite to bude super,“ doplnila úspešná športovkyňa, ktorá bude štartovať na prvých pretekoch novej sezóny vo februári v Katare.

debata chyba
Viac na túto tému: #Zuzana Rehák Štefečeková