Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Alkohol, doping či rozbité hotelové dvere. Plavecký búrlivák podstúpi liečbu

Šesťnásobný olympijský víťaz v plávaní Ryan Lochte sa rozhodol nastúpiť na protialkoholickú liečbu.

11.10.2018 13:07
Ryan Lochte Foto: ,
Ryan Lochte na olympiáde v Riu 2016.
debata

Tridsaťštyriročný Američan dúfa, že sa zbaví dlhoročných problémov s pitím a po odpykaní trestu za porušenie antidopingových pravidiel si vybojuje účasť na piatej olympiáde.

„Ryan vie, že sa musí tejto choroby zbaviť, aby už v budúcnosti nerobil chyby a mohol byť čo najlepším manželom a otcom. A ak chce znovu dominovať v bazéne na svojich piatych hrách v Tokiu 2020,“ povedal Lochteho právny zástupca Jeff Ostrow pre TMZ.

O Lochteho nástupe na liečenie informoval pár dní po tom, ako sa slávny plavec pokúšal rozbiť dvere svojej hotelovej izby. Pri incidente v kalifornskom Newport Beach zasahovala polícia.

O deň neskôr mal Lochte dopravnú nehodu v Gainesville na Floride. O tom, že by šoféroval pod vplyvom alkoholu, sa policajná správa nezmieňuje.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Just between us.... we’re getting old! Happy birthday to my brotha @caseyrhyne1oak love ya buddy #oldman #someonegethimawheelchair #birthdayboy

Príspevok, ktorý zdieľa Ryanlochte (@ryanlochte),

Alkohol hral úlohu pri neslávne preslávenom plavcovom incidente na predvlaňajších olympijských hrách.

Majiteľ dvanástich olympijských medailí v Riu de Janeiro oznámil, že ho prepadli.

Neskôr ale vyšlo najavo, že chcel historkou len zakryť fakt, že s kamarátmi v opitosti zničili čerpaciu stanicu a dostali sa do konfliktu s ochrankou. Od národného zväzu za to dostal dištanc na desať mesiacov.

Teraz si odpykáva ročný zákaz štartu za nedovolenú infúziu. Porušenie antidopingových regulí na seba sám prezradil fotografiou na sociálnej sieti. Trest mu vyprší v júli budúceho roka.

debata chyba
Viac na túto tému: #plávanie #odvykacia liečba #Ryan Lochte