Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chabib nepríde o opasok. Šéf UFC: Zaslúži si ho, Conora zdolal pred celým svetom

Ruský bojovník MMA Chabib Nurmagomedov nepríde o opasok pre šampióna ľahkej hmotnostnej kategórie UFC. Uviedol to v utorok prezident organizácie Dana White na oficiálnom webe.

10.10.2018 08:41
debata
Nurmagomedov zdolal McGregora Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Chabib Nurmagomedov a jeho povestné chvaty....

Nurmagomedov sa po nedeľňajšom titulovom zápase proti Írovi Conorovi McGregorovi opasku šampióna nedočkal. Súboj v Las Vegas mal totiž škandálnu dohru. Víťaz po svojom triumfe nedovolene preliezol klietku a napadol jedného z členov McGregorovho tímu.

Strhla sa hromadná bitka, pri ktorej sa dostali do klietky viaceré nepovolené osoby a dvaja členovia zo skupiny patriacej k Nurmagomedovovi šokujúco napadli McGregora. Museli ich spacifikovať poriadkové sily.

Obaja aktéri odišli z oktagonu v početnom sprievode ochrankárov predčasne pred oficiálnym vyhlásením výsledku. Neprístojnosti a šarvátky potom pokračovali aj v aréne, kde sa do seba pustili prívrženci z oboch táborov. „Zdolal Conora pred celým svetom, titul si plne zaslúži,“ uviedol White.

Šampión Nurmagomedov po návrate do Ruska Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Nadšenie na tribúnach. Chabiba Nurmagomedova...

Prezident UFC však zároveň zdôraznil, že Nurmagomedova môžu potrestať pozastavením činnosti na štyri až šesť mesiacov a taktiež mu hrozí pokuta 250-tisíc dolárov.

debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #Conor McGregor #Chabib Nurmagomedov #Dana White