Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

FOTO: Nežné pohlavie? Takto sa mlátia najlepšie bojovníčky planéty

Špičkové vyvrcholenie mal víkendový večer UFC (Ultimate Fighting Championship) s poradovým číslom 219. V Las Vegas sa proti sebe postavili dve najlepšie bojovníčky v zmiešaných bojových umeniach - brazílska majsterka sveta v jiu-jitsu, úradujúca šampiónka UFC Cris Cyborg a americká legenda bojových športov Holly Holm.

03.01.2018 03:33
debata (3)

Diváci videli výborné predstavenie na päť kôl. Holm ako bývalá skvelá boxerka uštedrila súperke niekoľko presných úderov a kopov, ale bola to sila Brazílčanky, ktorá bola rozhodujúca. Najmä pravé direkty jej vyniesli víťazstvo i obhajobu titulu.

Arbitri rozhodli v prospech víťazky po výsledkoch 49:46, 48:47, 48:47. Tridsaťdvaročná Cyborg obhájila titul šampiónky v pérovej váhe, i keď neprajníci jej nezabudli pripomenúť jej dopingovú minulosť. Pred piatimi rokmi si odpykala 12-mesačný dištanc za anabolické steroidy.

Holm sa držala statočne, päť kôl s Cyborg nevydržalo veľa súperiek. Jej monokle pomôže vyliečiť aj šek na 300 000 dolárov, ktorý dostala ako zdolaná po súboji. Cyborg zinkasovala pol milióna.

Že UFC je len pre mužov a ženy v ňom nemajú čo robiť? Presvedčte sa sami.

UFC 219: Cris Cyborg vs. Holly Holm Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Cris Cyborg (vľavo) a jej presný direkt.
3 debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #Holly Holm #Cris Cyborg