Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chce opäť na vrchol. Fury ukázal pupok a začal s tréningom

Svojim fanúšikom i boxerskému svetu sľúbil, že začne pracovať na návrate do ringu. I keď ho čaká dlhá cesta, svoj sľub zatiaľ napĺňa. Bývalý majster sveta v ťažkej váhe Tyson Fury sa chce dostať späť na vrchol a byť znova svetovým šampiónom. Ľahké to však mať nebude.

23.11.2017 15:59
debata

Jeho kolega, bývalý pästiar Ricky Hatton umiestnil na twitter ich spoločnú fotku z Hattonovej telocvične v Manchesteri. Dvojmetrový obor, ktorý pred dvoma rokmi senzačne zdolal Vladimira Klička a stal sa svetovým šampiónom, s jeho tradičným humorom tvrdí, že je „v životnej forme“.

Súboj proti Kličkovi bol zatiaľ posledným vo Furyho kariére. Daň za nečakaný úspech bola v jeho prípade vysoká, namiesto športu prepadol alkoholu a drogám. Stratil boxerskú licenciu a dopingoví komisári ho obvinili z užívania zakázaných látok.

Fury sa však spamätal a ukazuje, že to s návratom do ringu myslí vážne. Malo by sa tak stať na budúci rok. Hatton, bývalý majster sveta, svojho kolegu podporuje a verí mu.

„Nenechajte sa zmiasť jeho výzorom. Dajte mu čas. Trénuje u mňa už niekoľko týždňov a viem povedať rozdiel,“ povedal Hatton na adresu Furyho.

Dočká sa boxerská verejnosť v roku 2018 veľkého návratu bývalého šampióna?

debata chyba
Viac na túto tému: #box #Tyson Fury #Anthony Joshua