Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V tele mal aj marihuanu. Woods spoznal trest za jazdu pod vplyvom liekov

Slávny golfista Tiger Woods priznal pred súdom vinu v prípade obžaloby z bezohľadnej jazdy a prijal nariadenú účasť v niekoľkých programoch, ktorými si podľa dohody s úradom prokurátora odpyká trest za šoférovanie pod vplyvom návykových látok.

28.10.2017 13:56
Tiger Woods Foto: ,
Tiger Woods odchádza zo súdneho procesu v Palm Beach na Floride.
debata

Štyridsaťjedenročný Američan, ktorého polícia v máji našla spiaceho pod vplyvom liekov za volantom auta, bude v podmienke jeden rok. Pokiaľ ju poruší, čaká ho väzenie.

Bývalý prvý hráč sveta, ktorého v posledných rokoch trápia opakované problémy s chrbtom, si musí vo výchovnom programe odpracovať 20 hodín verejnoprospešných prác a navštevovať prednášky o jazde pod vplyvom návykových látok. Navyše sa musí zúčastniť na workshopoch so svedectvami obetí nezodpovedných vodičov.

Vzhľadom na to, že bol Woods podľa súdnych záznamov pod vplyvom liekov na predpis a mal v tele aj stopy marihuany, bude navyše musieť pravidelne podstupovať drogové testy. Držiteľ 14 titulov z turnajov kategórie major už v júni kvôli užívaniu liekov na bolesť a nespavosť vyhľadal profesionálnu po­moc.

debata chyba
Viac na túto tému: #Tiger Woods