Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VIDEO: Rekordná smršť homerunov. Finále Svetovej série by obstálo aj v Hollywoode

Bejzbalisti Houstonu vyhrali v divokom závere v druhej nadstavenej zmene v Los Angeles 7:6 a vyrovnali stav Svetovej série MLB na 1:1 na zápasy. Ďalšie tri duely finále sa uskutočnia od piatka na ihrisku Astros.

26.10.2017 11:41
Marwin Gonzalez, homerun Foto: ,
Homerun Marwina Gonzaleza z Houstonu Astros a bezradný Chris Taylor z Los Angeles Dodgers.
debata
Homerun Marwina Gonzaleza z Houstonu Astros a... Foto: Reuters, Gary A. Vasquez
Marwin Gonzalez, homerun Homerun Marwina Gonzaleza z Houstonu Astros a bezradný Chris Taylor z Los Angeles Dodgers.

Najlepší útok ligy sa rozbehol až v koncovke, keď to už vyzeralo tak, že Dodgers zvíťazia aj druhýkrát. Domáci, ktorí vyhrávali po dvoch homerunoch 3:1 a po šiestej zmene vyhnali z nadhodu eso Astros Justina Verlandera, však náskok neudržali.

Houstonu sa podarilo v ôsmej zmene znížiť a v deviatej sa začala homerunová smršť. Marwin Gonzalez za Astros vyrovnal na 3:3 a v desiatej zmene Jose Altuve a Carlos Correa získali pre Astros vedenie 5:3. V dohrávke poslal loptičku za plot aj domáci Yasiel Puig a Logan Forsythe si dobehol po vyrovnanie.

Zostrih druhého finále Svetovej série MLB

V jedenástej zmene sa oprel do odpalu George Springer a zaistil Houstonu dva body. „Bol to najbláznivejší zápas, v ktorom som hral, je to pravé finále,“ povedal Springer. Za Dodgers už Charlie Culberson homerunom len znížil.

„Nikdy sa necítime odpísaní. Naša zostava pálkarov naháňa strach a dnes ste to mohli vidieť. Rozložili sme ich nadhazovačov,“ povedal Correa. Diváci videli v zápase osem homerunov, najviac v jednom strenutí Svetovej série.

debata chyba
Viac na túto tému: #bejzbal #Los Angeles Dodgers #Houston Astros #Svetová séria MLB